Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

FR Ateşi "10 AS 757"

onlar carbon degıl abı beyaz folyo ustune bu arada su kapılarda kolların oldugu yerdekı gumus parcaları aldıgın yerın lınkını alabılırmıyım fıyatla bırlıkte

oemvag.com

fiyat Sitede ürün üzerinde yazıyor zaten Burakcım..

diğer konuyuda pm attım.. ben genede folyo değilde carbon düşünüyorum taban rengini gri olarak.. bakalım biraz kafa yorucam hele senin şu malzemeler bir gelsinde.. görelim uygulayan arkadaşlardan yakinen ;)

Abi Ön Tampondaki kaplamayı kaç tl ye nereden yaptın. [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION]

Çokmu zor kesip yapmak ben yapmaya kalkarsam tek başıma iğrenç durucak biliyorum . :) onu kesip ayarlamak lazım.
Hasancin oncelikle araciniz hayirli olsun. Kazasiz belasiz insallah.Hic ugrasma hasancim biz denedik bir araca baya zaman aliyo.Bilen birine yaptirmani tavsiye ederim.

Hasancin oncelikle araciniz hayirli olsun. Kazasiz belasiz insallah.Hic ugrasma hasancim biz denedik bir araca baya zaman aliyo.Bilen birine yaptirmani tavsiye ederim.
Teşekkür ederim abi,valla bizim burada modifiye hastası bir abim var plakalarımıda o yapıştırmıştı o biliyorsa bu tür işler alırım bir folyo kaplatırım ona sonra onla beraber plakalarımıda yapıştırırım.

Reklamcilar anliyor bu isten.Yada bir arac kaplamacisi.Bu is inan plaka yapistirmaya benzemez.Yinede sen bilirsin

dostum katılıyorum sana ben ıkı gun once uygulattım ve 45 dakkadan fazla surdu ve bu yapan kısı araba kaplıyan bırı folyo kalıtelıde olsun onerım 3m pahalıdır ama cıkmz hıc olmazsa

orocal dıye alman malı bır malzemede mevcut pıyasada.Yaptıranlar memnun bende dahil.Gercı 3M de olsa yapan kısı onemlı

Geri
Üst Alt