Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

fotograf icin manken..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala bu forum sitesinin bayanlara da açık olduğunu bilen yok sanırım... bu tarz istek ve fotoğrafları burda paylaşmayın... hadi autoshow mankenlerini koymayı geçtim ama bu şekilde fotoğraflar fln yakışmıyor böyle siteye ondan sonra neden bayan üye yok deniliyor. gerekiyorsa ilgili uyarılar yapılsın ve konu kapatılsın.

hala bu forum sitesinin bayanlara da açık olduğunu bilen yok sanırım... bu tarz istek ve fotoğrafları burda paylaşmayın... hadi autoshow mankenlerini koymayı geçtim ama bu şekilde fotoğraflar fln yakışmıyor böyle siteye ondan sonra neden bayan üye yok deniliyor. gerekiyorsa ilgili uyarılar yapılsın ve konu kapatılsın.

katiliyorum:)

Sevgili Eda;
forumun bayanlara acik oldugunu ve sizlerin de konulari takip ettigini biliyorum ancak actigim bu konu oyle cok da acilmayacak bir konu degil. yani demek istedigim ekledigim fotograflar her hangi bir sekilde forumun kurallarina uygun olmayan ve terbiyesizlikle adlandirilacak iceriklere sahip olan fotograflar degil..
buna neye gore karar verdin diye soracak olursan da her gun alip okudugumuz gazetelerde, izledigimiz televizyon dizilerinde ve magazin programlarinda cok daha acik, uygunsuz ve insanlarin ozel hayatlarindan hic hos olmayan kareler gorebiliyoruz ki bu benim eklediklarim onlarin yaninda gayet normal kaliyor.

ayrica sunun altini cizmek istiyorum bu konuyu acma sebebim internette gordugum o fotograflarda seat ibiza olmasi ve burasinda seat forumu olmasiydi. sonra konuyu canlandirabilmek icin bende mankenli cekim yaptirmak istiyorum dedim. yani senin "bu tarz istekler" diye bahsettigin sey aslinda gercek bile olmayan bir sey. yanlis anlanacak veya herhangi bir tarafa cekilebilecek bir sey degil.

son zamanlarda da forumda bazi konularda tartismalar yapildi acilan konular ve yazilan cevaplar hakkinda.. sonuc olarak herkes bu foruma istedigi konulari acabiliyor ve isteyen de istedigi yorumu yapabiliyor.. istemeyen ise konulari acmiyor, okumuyor.

bende dun gece bu konuyu actigimda konuyu goren aktif uyelerin ilgisini cekti ve o an icin eglendik muhabbet ederken. senin de gordugun gibi 7 sayfa boyunca geyik muhabbeti yaptik; sen konuyu gordun hoslanmadigini belirttin.. ama sirf bunun icin konunun kapatilmasi ve bizlerin (veya benim) uyari almam soz konusu olamaz. cunku uyariyi hak edecek hic bir durum yok ortada.

ben yine de ilgin ve uyarin icin tesekkur ederim; umarim aciklayici olabilmisimdir.

son bir sey daha eklemek istiyorum bu sozlerim forum yonetimimize;
gecen aylarda foruma konu acilmisti bayanlarin ozel forumu var; erkeklerin de olsun diye.. sonra gerek yok falan dendi ve yapilmadi boyle bir calisma..
iste sizlere ornek olsun bu konu. eger erkekler icin ozel bir forum olsaydi bende bu konuyu oraya acardim.

kesinlikle erkeklere özel bölüm oluşturulduğu takdirde orda yayınlanmasına hemfikirim.. sonuçta seninde dediğin gibi isteyen açar isteyen açmaz.
ama bir kız gözünden o 7 sayfalık konuşmalar geyik gibi durmaktan öte rahatsız edici olabiliyor.. fotoğraflarda cinsellik boyutunun önde olduğunu düşündüğümden dolayı böyle bir uyarı yapmak istedim, şahsın adına olan bir konu değil kesinlikle.. uyarı kelimesini, yöneticiler forum kuralları vs yerlerde böyle bir uyarıda bulunsunlar amacıyla söyledim doğru ifade edememiş olabilirim kusura bakma..
sadece şunu düşün bi kız kardeşin varsa ve böyle bir forum sitesine üyeyse bu tarz konularda yorum yapan kişiler arasında kendisini nasıl hisseder ya da sen gönül rahatlığıyla o forum sitesinde bulunmasına müsade edermisin?
yoksa tabiki magazinmiş vs almış başını gidiyo.. burası genel itibariyle birbirini tanıyan insanlardan oluşmakla birlikte bu tarz konulara girilmesinden rahatsızlık duyabileceğim bir platform.
ilk mesajlardaki normallik sonrasında fotoğraf içeriğiyle birlikte çirkinleşmeye dönüşmüş gibime geldi sadece...

ayrıca cevaplama nazikliğinde bulunduğun ve güzel uslubun için çok teşekkür ederim

Edacim benim de 18 yasinda bir kiz kardesim var. demek istedigini iyi anliyorum.
senin de dedigin gibi bu forumda hep birbirini taniyan insanlar var ve o 7 sayfada yorum yazan kisilerin yaridan fazlasiyla cok yakin arkadasligim var ve emin olmani isterim ki bu arkadaslar ailemle tanistirmaktan hic cekinmeyecegim kisilerdir. dedigim gibi geyik muhabbeti olusmasindan oturu biraz ileri gitmis olabilirz. bu hususta artik sahsen daha dikkatli olacagim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt