Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Kanka istersen bunlardan ayarlıyım:
yenge diye bir kavram son 3 aydir hayatimda yok savas.. bitti maalesef.hehehehe rıza tamam teklif güzelde manken işide güzel yenge fotoları görurse ne olcak
hani dedim parsiz bulabilirsek daha iyi olur daha cok keyif verirbulalım abi parasıyla deilmi
mutlaka key:Bulursan banada haber verir misin?
aradim ama bulamadimMaslakta var midir?
ohooo... senden sonra mehmet abi de ister.. sonra mankenlerimiz cupralardan sonra bizimkilere bakmaz... bu is sakat puhaha puhahahacı banada lazım bunlardan kıskanmasın bizimki
ayberkim ben kistaslarimi belirttim; senin gonderdiklerin benim araca fazla buyukk..Kanka istersen bunlardan ayarlıyım:
ahahah..
Rıza mankenlik ajanslarına foto çekimi için başvurursun katalog gelir eğer ok derlerse sonrasında mankenin çalışacağı saati vs. yazılı olarak yazar ücreti öder fotoları çekersin zor değil..
Kanka Seat'lara genellikle bu modeller isteniyo. Leylek spec oldukları için yengeler bi yaslanıyo arabaya, sürüngen spec oluyo.ayberkim ben kistaslarimi belirttim; senin gonderdiklerin benim araca fazla buyukk..
yok haci; ben o problemleri hallettim biliyorsun.. artik leylek degil benimkisi.Kanka Seat'lara genellikle bu modeller isteniyo. Leylek spec oldukları için yengeler bi yaslanıyo arabaya, sürüngen spec oluyo.
Can hayrina yapacak varsa olur tabi..