Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
aynalara talip çok wallahinasıl yani ya ben halka kapalı sanıyordum sonuçlar
işin şakası allah kaza bela göstermesin başarılı bide şu aynadaki sticker çok iyimiş
![]()
ewet direk leon yazısı cıkıyor,birde çakar stop bnmki yanıp yanıp sönunce daha bi şık oluyor made in benim memeleketfrene basınca arka camın üzerindeki stop lambası Leon olarak mı yanıyor ?
araba güzel maşallah Akanzi
ya Ben yanlıslıkla Cingan cadırına oy vermissim Puhaha
lipi onumuzdekı haftalar halettcem spoılerle bırlıkte garaja sokarken boyle bıle surtuyor lıp dayanır umarımmaşallah öne bi lip lazım![]()
hafta içi yolııyım sanaAynadaki "Seat sport" a bittim varsa elinde çizimi istiyorumkey:
senuyumadınmı yawmaşallahMaaşallahMaaşallahMaaşallahMaaşallah
,senuyumadınmı yawbugun aksam sıyah bır leonla selamlastım mj
plakalıydı sanırım aero kıtlı kımdır acep bırde bugun scw gordunmu dıye bı sohbet sayfamız warmı bulamadım da
ben sabahlıorum ya sorun yok,
buldum buldumda kımse kımseyı gormuyormu yahu![]()
doğru diyosun ne diyim ii para çindeki gibi 2 tekermi takılsak seatın bisikletini görmüştüm hatta bnm ****ttı seat yapıyım ben yawben sabahlıorum ya sorun yokabi benzin olmuş 4,59 nasıl gezelim herkes de 1.6 tdi yokki
![]()