Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fordclubtr ile Halı Saha Maçı

O zaman saat konusunu yarın BJK tesisleri ile görüşeyim ama o saatlerde altyapı antremanı olabilir daha gec saatler olur diye düşünüyorum,yarın boş saatleri bildiririm.

Benim için saatin pek önemi yok ki futbol oynamayı seven bir çok kişinin olmadığı gibi :)

Özgür aslında yazmak istediğim 19-20 saatlerinden sonra olsun idi ama düşündüğüm ile yazdığım bir birini tutmamış.

Kısacası katılımın tamamlanması için en geç 23-00 gibi saat aralığında oynamalıyız gibime geliyor.

Ok,yarın haber vereceğim.Bu arada Süha numaranı buraya yazarmısın haberleşelim,benim 0532 627 97 14.

yaa gözünüzü seveyim az biraz erken olsun...taaaaaaaaaa tuzladan gelcez.ertesi gün mesai yapcaz.ordan gelinceye kadar saat 2 olur duş al yat 3....

Benim için saatin pek önemi yok ki futbol oynamayı seven bir çok kişinin olmadığı gibi :)

Özgür aslında yazmak istediğim 19-20 saatlerinden sonra olsun idi ama düşündüğüm ile yazdığım bir birini tutmamış.

Kısacası katılımın tamamlanması için en geç 23-00 gibi saat aralığında oynamalıyız gibime geliyor.

o saatler arasında olmassa oynamamız zor gıbı calısıyoruz bızde aksam 9 a kadar karsıya gecmemız zaten 10 u geçiyo bu durumda

yaw özgür sen geç oluyor demedin mi:)

saat kaça alayım bari tam yazın.

abi yukarda yazdım işyerinden 9 da cıkıyoruz biz
karsıya gelmemiz 10 u geçiyo 11 * 12 oynamazsak gelmemiz imkansız gibi bişey

Geri
Üst Alt