Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bi bagaj kurtuldu pazar günü ara sokakdan gecerken tavuk atladı önüme duvardan allahtanki konvoyla gidiyoduk hızlı degildimm daha tamponu boyatmadan kıracaktıkkkMankenlerden haber alınamadı tost oldular ya vay arkadaş
bi bagaj kurtuldu pazar günü ara sokakdan gecerken tavuk atladı önüme duvardan allahtanki konvoyla gidiyoduk hızlı degildimm daha tamponu boyatmadan kıracaktıkkk
yok o degil sabı geri kan parası ne kadar isterse aldım altımada gıgaklayarak cıktıı tühh gitti arabası dedimmbu tavıklar sana bir gün iyi bi bela açacak ama ne zaman abi
Tavuk okadar zarar veriyor mu doğru söyle yemeye niyetlendin dimi puhahapuhahapuhahabi bagaj kurtuldu pazar günü ara sokakdan gecerken tavuk atladı önüme duvardan allahtanki konvoyla gidiyoduk hızlı degildimm daha tamponu boyatmadan kıracaktıkkk
Tavuk okadar zarar veriyor mu doğru söyle yemeye niyetlendin dimi puhahapuhahapuhaha
yok o degil sabı geri kan parası ne kadar isterse aldım altımada gıgaklayarak cıktıı tühh gitti arabası dedimm
ooo kaan burdamısın sen ya .kazım kesin davıgı görünce direksiyonu kırmıştır zavallının üstüne ölsede yesem diye ama davık kaçmış puhahapuhahapuhahabu tavıklar sana bir gün iyi bi bela açacak ama ne zaman abi
En güzel kasası bence focus'un iyide gidiyor alet birde hava filtresi takınca zevkle kullanmıştık kuzenimin aracıydıEski aracım aynı reng ghia sedandı @Çöllü nün dediği gibi o hızlarda duvara çarpan çoğu araç o hale gelir focus'un o kasası çok sağlamdır ben çok keyifle sürüyordum.