Punisherkp
Kayıtlı Üye
5 cm'lik seni çok daha tatmin edecektir. bana göre artı eksileri şöyle
+ Yol tutuşu
+ Frenlemede tutarlılık
+ Viraj performansı
+ Görüntü zaten çok başka
+ Altının sürtmesi tamamen kullanım ve yol şartlarıyla alakalı. Bayramda toplamda 1500 km küsür yol yaptım şehirlerarası, arabada 4 kişi + bagaj full agzına kadar dolu. Abartmıyorum ya 2 ya 3 kez sürttüm altını. Sürtme yani vurdum demiyorum bak Öyle anlatıldığı kadar abartılacak bişe yok.
- Uzun yolda beni çok sarsmadı ancak aileyle falan çıkacaksan yola ani düşüşlerde tak tuk sesler geliyo ve başını tavana falan dahi vurabilirsin yani ben yaşamadım da arabaya binen birinin yaşaması cok normal.
- Yüksek hızlarda sert çukurlara düşüşlerde inanılmaz rahatsız edici bir ses düşüyor içeriye paaat küüüüt diye. Yani süspansiyonlar iyileştirilmeden çok bi konfor beklemenin anlamı yok.. Aha diyorum arabayı bıraktık İnip bakıyorum hiçbişe yok buda iyi bi lastik seçimi konusunda fikir verir umarım herkese.
Cenk kardeşim direksiyon kutusundan gelen ses , çevirirken gelen mi eğer o ise bende de aynı sıkıntı var garantiden gidip değiştireyim.
evet dogukan park halindeyken saga sola cevirirken 1. turdan sonra herhalde bi yerde tikirt tikirt diye bir ses cikartiyor hemen git degistir 2500 tl yoksa ben soktum 5 likleri 3.5 seat sport a donus yapiyorum jantlarida 1 inch kuculttum 100 de 100 hic birsey olmiyicak bundan sonra sordum husseyin abiye dogusta cok uzun konustuk o kadar cok sevmeme ragmen konustuktan sonra soktum ama tamamen vazgecemedim yine guzel durdu araba dedigim gibi spor amartisor olmiyinca yuruyene zarar verme olasiligi yuksek 1200 1300 tl gibi fiyati var amartisorun elimdekileri satip 17 agra alip 3.5 seat sport yay almak daha mantikli geldi