S
swotr
Guest
k & N kutu içi flitre kulanıyorum
tamam sağol
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
k & N kutu içi flitre kulanıyorum
bunun araca bi zararı varmı ? 1gün denemek istiyorum =) bi sıkıntıya yol açarmı ? bi kaç kişi zararı yok dedi size sormak istedim bide ..
bu filtreyi takan kapağı takmıyor heralde o sesi aldıktan sonra orjinal filtreyi kısa bi süre kapaksız kullanabilir miyim? sadece ses için istiyorum zaten?arkadaşlar bu K&N kutu içi hava filtresi elle sürekli takılıp çıkarılabilecek bir şey mi? çünkü ortamına göre çıkarabileceksem anında taktırmak istiyorum?
kışın daha iyi kaçıcaz demekki abi .)Arkadaşlar BMC kutu içi filtremi yaklaşık 1.5 sene kullandım..kışın sorun yok da yazın performans düşüyor. Bir de kafa ütülemeye başladı..ben de kapattım son 6 aydır kapalı..tabiki açıkken ses çok iyi..hiçbir zararı da yok sıcak havalarda güç kaybı dışında..