brave
Kayıtlı Üye
Çıkarttır cezanı öde git gayrettepeye göster olsun bitsin bi daha da film yaptırma boşver.......
Aynen serhat abininde dediği gibi git direk soktur daha da yaptırma rahatla ....
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Çıkarttır cezanı öde git gayrettepeye göster olsun bitsin bi daha da film yaptırma boşver.......
hangı bırını yazayım gorkem sadece bu konuyu gordukten sonra kı dusuncelerımı yazdım.Canı yanmıs ınsanın canını daha fazla yakarlar koruması gerektıgını degıl yakalaması gerektıgını korur.Polıslerle ılgılı cok sey gordum kıtap olur bır cok tanıdıgım oldu...neden öyle dedin ki mehmet abi
Sevgili arkadaşlar,
Bayağı oldu foruma girmeyeli kusura bakmayın, okulun son seneleri çok yoğunum.
Alp öncelikle geçmiş olsun. Herkesin bahsettiği gibi filmi sokup gidersen şubeye 7 gün içinde işleri halledebilirsin.
15 gün önce ben de yedim. Hem de ön camda da 2 numara var.(Yeni yaptırdım)
Her neyse, eğer söktürmek istemiyorsanız...
200 liraya bu işi halledebiliyorum artık Aracın GBT sini 3 saat içinde temizleyebiliyoruz.
Tek yapmanız gereken ceza fotokopisi, ehliyet ve ruhsat fotokopilerini ulaştırmanız.
Cezasız günler