Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fikrinizi alimm....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her ne kadar 6 ay kadardır görüşmesek de bi arkadaşımda var '07 model..gayet de hor ve özensiz kullanımla bile bi sıkıntısı yoktu..söylediğim gibi kardeşim..

güvenlik olarak ciddi oranda yeterli kazada falan ama çok da uçuk bişiler bekleme çok çabuk dökülen dağılan arabalar. motor çok güzel. otomatik şanzıman eh işte. mehmet abinin söylediği olay sanırım baskı balata ile beraber volan ın da değişmesi gerekliliği ve bunun sanayide bile 1.5 dan aşağı çıkmıyor olması :)

sadece şöyle diyeyim savaş sana. istanbldayken alple bi pugcu arkadaşla bulşmuştuk. bende o aralar 407 alacaktım beni o fanatik pugcular vazgeçirdi ki ne kadar fanatikti adam alpe sor sana yarıla yarıla anlatsın :D

bu motoru düşünüyorsan direkt focus diyorum.

mehmet abinin dedigi gibi peugeot ve citroende son zamanlarda klasik hale gelen volan sorunu var
bittigi anda 1300 1600 arasında masraf cıkarır haberın olsun

bence başka seçeneklere de bak sonra karşılaştır

her ne kadar 6 ay kadardır görüşmesek de bi arkadaşımda var '07 model..gayet de hor ve özensiz kullanımla bile bi sıkıntısı yoktu..söylediğim gibi kardeşim..

Kanka iste bakalım haftasonu belki arabaya bakmaya gidicem 2 haftaya kadarda alınır...

güvenlik olarak ciddi oranda yeterli kazada falan ama çok da uçuk bişiler bekleme çok çabuk dökülen dağılan arabalar. motor çok güzel. otomatik şanzıman eh işte. mehmet abinin söylediği olay sanırım baskı balata ile beraber volan ın da değişmesi gerekliliği ve bunun sanayide bile 1.5 dan aşağı çıkmıyor olması :)

sadece şöyle diyeyim savaş sana. istanbldayken alple bi pugcu arkadaşla bulşmuştuk. bende o aralar 407 alacaktım beni o fanatik pugcular vazgeçirdi ki ne kadar fanatikti adam alpe sor sana yarıla yarıla anlatsın :D

bu motoru düşünüyorsan direkt focus diyorum.

abi benim aklımda aslında leon var ama bizimkier tutturdu illa c4 c4 yoksa focus diesel dolu piyasaya hemen alırım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt