Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fikirlerinize saygi duyuyor ve bekliyorum :)

Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.

Kazasız belasız kardeşim.Bende temiz ikinci el aldım 3 haftadır kullanıyorum çok memnunum.Sakin kullanırsam yakıtta baya bir tasarruf yaparsın.

Merhabalar ben 1.2 ibiza style 90 hp manuel ibiza aldim 2 hafta oldu 1.100 km yol yaptim cok memnunum yakitindan fln yeni araba icin suna dikkat et dediginiz seyler varsa her turlu fikirlerinizi beklerim.
Ilk arabam biraz bilgisizlik var malum :)

Saygilarimla.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan, aracın güzel..İlk 5000km de ani ve sert fren yapmaktan kaçın derim fren disc kaliperler vs dengeli aşınım sağlasın. Birde her zaman manuel aracı devirli kullanmakta fayda var..

Aracınız hayırlı olsun. Ben de 2015 ağustos ayında 1.2 tsi style plus olanı sıfır olarak aldım. Aracınızı yıpratmadan kullanmak en doğrusudur. Özellikle doğru yağ seçimi önemli. Ben vw 504.00 onaylı olan ve en üst kaliteyi sunan mobil 1 esp formula 5w-30 u tavsiye ederim. Aracın fabrika dolumu olan yağ hiç eksiltme yapmazken ve değişimde öyle siyah renk olmazken, servisin kullandığı yağı eksiltme yaptı ve çok koyu bir renk aldı. Tavsiyem mobil kullanman yönünde. Hayırlı forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt