Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Faruk Abi'ye katılıyorum.normal grande punto var annemde dengesiz araba 180 biraz fazla gelebilir...
Golf GT'nin pabucunu dama atar bualınır bu alet yazılım falan ıı yurur valla
alınır bu alet yazılım falan ıı yurur valla
Abi araçta hava soğutmalı Brembo diskler var.ben stok halden yazılımla çok fazla güç tork arttırımına karşı pek sıcak değilim. bu alet bu hacim bu ağırlık ve bu makine ile zaten yürüyeceği kadar yürüyordur fazlasına gerek görmüyorum. güç arttırımını komple düşünmek gerek, eğer yazdırıyorsan aerodinamiği de düşüneceksin sürtünmeyi de kinetiği de. en önemlisi durmayı da, yazdırmışsın gidiyor ama stok halde atıyorum 40mt'de duran bir araç moddan sonra 50mtde duruyorsa eksik yapmışsın demektir. aradaki 10 mt belki can demek.
ben stok halden yazılımla çok fazla güç tork arttırımına karşı pek sıcak değilim. bu alet bu hacim bu ağırlık ve bu makine ile zaten yürüyeceği kadar yürüyordur fazlasına gerek görmüyorum. güç arttırımını komple düşünmek gerek, eğer yazdırıyorsan aerodinamiği de düşüneceksin sürtünmeyi de kinetiği de. en önemlisi durmayı da, yazdırmışsın gidiyor ama stok halde atıyorum 40mt'de duran bir araç moddan sonra 50mtde duruyorsa eksik yapmışsın demektir. aradaki 10 mt belki can demek.
Abi araçta hava soğutmalı Brembo diskler var.
Ayrıca şu hataya her zaman düşülüyo. Moddan sonra araç 200'den 0'a aynı sürede iner. Frenleme süresi neden değişsin güç arttı diye?
Cupra otomatik değil DSG. Fabrika 0-100km/h verisi çok daha düşük ayrıca.video'nun başında aracın hızlanması için 7,7sn denmiş ama?
rs'in geride kalmasına baya şaşırdım ben de ama cuğranın geride kalcagını tahmin etmiştim. zaten otm vitesli bir arabanın(tahminim diğerleri manuel) diğerlerinden drag'da dezavantajlı olması doğal.
Amma ve lakin çok güzel olmuş G.Punto bu şekilde, çok begendim.
Videoyu izlemedin mi?satış pskolojisi azcık para ver neler 1. olur cuprayı nası geçsin daha hafif bi araç hele 2.0 lık RS i