Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fenerbahçeliler köşesi

Çokk güldüm maç sonrası sevinç gösterilerine adamlar ligde şampiyon olmuşlar diğer taraftada 2.nciliği tekrar geri alan fenev hahahahaha gol mü yoksaa fenevv şampiyon mu olduu tühh yanlış anons :))))

adim galatasaray soyadim sampiyon diyen gsli ler soyadin tabiki sampiyon olacakk hadi yine iyisin kocanin soyadini kullaniyosun ulann sen gibi oynak kariyida bosamak icimden gelmiyor :D

teşekkürler fenerbahçe

Ne çektin be CİMBOM...

Ama yenilecen mecbuuur napacan?

tuhh sampuani yendik :D kadikoyde ortada dansoz oynatdik 2 gol yapistirdik yetmedimi ;)

yetmez abi yetmez bunlara dahada kıvıracaklar gör bak..

eeee acigi dansozlukten kapatacaklar yakinda hersene sampiyon olacaklari dansoz takimini kurarlar sa sasirmayinn :) bol boll yapistirin :D

Çokk güldüm maç sonrası sevinç gösterilerine adamlar ligde şampiyon olmuşlar diğer taraftada 2.nciliği tekrar geri alan fenev hahahahaha gol mü yoksaa fenevv şampiyon mu olduu tühh yanlış anons :))))

adim galatasaray soyadim sampiyon diyen gsli ler soyadin tabiki sampiyon olacakk hadi yine iyisin kocanin soyadini kullaniyosun ulann sen gibi oynak kariyida bosamak icimden gelmiyor :D

teşekkürler fenerbahçe

Ne çektin be CİMBOM...

Ama yenilecen mecbuuur napacan?
hayırdır gençler şampiyon mu oldunuz bizm haberimiz yok kazım dansöz felan ne ayakla ,seneyede şampiyonuz görün bakın ,aam o emre varya o emre neler söyledsim ona varya neler böyle adi bi adam olamaz ya adam tansiyonu yükseltmek için elinden geleni yaptı

Dünkü maçın ardından Bir GS taraftarı olarak Fenerbahçe'yi galip geldikleri için tebrik ediyorum. Kendi tespitlerimi söyleyeyim. Maça her zamanki gibi FB, GS maçı motivasyonu ile çıkmış, GS ise aman gol atmayayım, aman oynamayayım galip gelirsem 13 senelik yenememe psikolojisini bozarım diye oynadılar daha doğrusu oynamadılar. Her iki takımda da belirli adamlar dışında neredeyse hiçbir futbolcunun ismi duyulmadı. Yazık ki futbolla ön plana çıkacağına çirkeflikle ön plana çıktı. Melo faul yapar adamdan özür dilemeye gider yok Emre'den ittirmeler çelme takmalar falan, Eboe'nin eline adamın kramponu değer taklalar taklalar, dersinki adama araba çarptı bayır aşağı olsa heralde Haydarpaşaya kadar giderdi. Penaltı penaltıydı hakem gördü verdi. Webo'yu tebrik ederim takipçiliğinin meyvelerini aldı, bana göre faul falan abartılacak kadar yoktu. Hamit topu bıraktı devamında orta ve gol. Eboe faul dedi topu bıraktı devamında gol. Maçın başından beri hakemin durumu ortadaydı, vermesi gerekenleri vermedi vermemesi gerekenleri verdi her iki takım adına. Takdir haklarını olumlu kullanamadı. Gelelim maç sonrasına. Ali Dürüst basın açıklaması yapıyor. Şampiyon geldik şampiyon gidiyoruz. Ulan bu maçı 20-0 da kaybetsen hükmen de kaybetsen şampiyonluğun gideceği yok. Böyle bir açıklama yapmam bir yöneticiye yakışmıyor anca kendini avutursun avunursun. Volkan'ın röportajında FBTV spikeri soruyor biz neden böyleyiz diye. Volkan'da başlıyor saçmalamaya, biz işte gönüllerin takımıyız, sevgilerin takımıyız, kupalar gelir gider ancak Fenerbahçelilik bitmez, ulan ne demek şimdi bu, 2-3 sene daha FB'de top oynamak için bu kadar yaltakçılık yapmaya gerek yok ki yaa. Selçuk Şahin'in attığı tweet adamlar artık mağlubiyete sevinmeye başladılar demiş. Ulan sen önce maçta oyna ondan sonra yorum yap totoş. Tasvip etmesem de saçma bulsam da sevinmeleri şampiyon oldukları için mağlup oldukları için değil. Kuyt çıkmış ben mağlup olduğu için sevinen bir takım ilk defa görüyorum demiş. Ulan sen daha dur neler görecen. Biz şampiyon olmadan sevinenleri de gördük. Hiçbir iddiası olmayan bir maçı şampiyonluk maçı havasına soktular. Maçın sonrasında kötü olaylar yaşanmaması için çok dua ettim ama gidişat maalesef iyi değildi ve sonucunda gencecik bir vatan evladı yitip gitti. Allah rahmet eylesin. Yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum. Acının renginin olmadığını Benfica maçı sonrasında Gökhan Gönül'ün pozisyonu için GERÇEK taraftarlar yorum yaparak gösterdiler ben dahil. Öylesiyle böylesiyle Türk futbolu kötüye gidiyor. Bazı yorumcuların dediğine katılıyorum, Türkiye'de futbolu 1 sene yasaklamalı. Benim görüşüm ise derbileri ya ligin ilk 8-10 haftasında oynatsınlar ya da kazananı kura ile belirlesinler.

hayırdır gençler şampiyon mu oldunuz bizm haberimiz yok kazım dansöz felan ne ayakla ,seneyede şampiyonuz görün bakın ,aam o emre varya o emre neler söyledsim ona varya neler böyle adi bi adam olamaz ya adam tansiyonu yükseltmek için elinden geleni yaptı

bizde emre varsa sizdede sabri var melo var kardesim bide onlar yetmezmis gibi stoper grogba cikti bu yillardir olan rekabeti yeni gelen futbolculara ogle bi asiliyolarki futbolcular ister istemez ortam geriliyor eskiler basrolde zaten

bizde emre varsa sizdede sabri var melo var kardesim bide onlar yetmezmis gibi stoper grogba cikti bu yillardir olan rekabeti yeni gelen futbolculara ogle bi asiliyolarki futbolcular ister istemez ortam geriliyor eskiler basrolde zaten
bence maç lara sen le ben çıkalım kazım maç yapalım sonra şampiyon belirlen sin ,ben bidenede ortaya davık getiririmkazanan onuda alsın olmadı maç yapmayız bi mangal yakar yazı tura atar şampiyonu belirleriz olmaz mı :D:Dpuhahapuhaha

bence maç lara sen le ben çıkalım kazım maç yapalım sonra şampiyon belirlen sin ,ben bidenede ortaya davık getiririmkazanan onuda alsın olmadı maç yapmayız bi mangal yakar yazı tura atar şampiyonu belirleriz olmaz mı :D:Dpuhahapuhaha

olur tabi kaan bizim kaleci olsun ama :D

Geri
Üst Alt