Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
eeee acigi dansozlukten kapatacaklar yakinda hersene sampiyon olacaklari dansoz takimini kurarlar sa sasirmayinn bol boll yapistirinyetmez abi yetmez bunlara dahada kıvıracaklar gör bak..
tuhh sampuani yendik kadikoyde ortada dansoz oynatdik 2 gol yapistirdik yetmedimi
yetmez abi yetmez bunlara dahada kıvıracaklar gör bak..
eeee acigi dansozlukten kapatacaklar yakinda hersene sampiyon olacaklari dansoz takimini kurarlar sa sasirmayinn bol boll yapistirin
Çokk güldüm maç sonrası sevinç gösterilerine adamlar ligde şampiyon olmuşlar diğer taraftada 2.nciliği tekrar geri alan fenev hahahahaha gol mü yoksaa fenevv şampiyon mu olduu tühh yanlış anons )))
adim galatasaray soyadim sampiyon diyen gsli ler soyadin tabiki sampiyon olacakk hadi yine iyisin kocanin soyadini kullaniyosun ulann sen gibi oynak kariyida bosamak icimden gelmiyor
hayırdır gençler şampiyon mu oldunuz bizm haberimiz yok kazım dansöz felan ne ayakla ,seneyede şampiyonuz görün bakın ,aam o emre varya o emre neler söyledsim ona varya neler böyle adi bi adam olamaz ya adam tansiyonu yükseltmek için elinden geleni yaptıteşekkürler fenerbahçe
Ne çektin be CİMBOM...
Ama yenilecen mecbuuur napacan?
hayırdır gençler şampiyon mu oldunuz bizm haberimiz yok kazım dansöz felan ne ayakla ,seneyede şampiyonuz görün bakın ,aam o emre varya o emre neler söyledsim ona varya neler böyle adi bi adam olamaz ya adam tansiyonu yükseltmek için elinden geleni yaptı
bence maç lara sen le ben çıkalım kazım maç yapalım sonra şampiyon belirlen sin ,ben bidenede ortaya davık getiririmkazanan onuda alsın olmadı maç yapmayız bi mangal yakar yazı tura atar şampiyonu belirleriz olmaz mı puhahapuhahabizde emre varsa sizdede sabri var melo var kardesim bide onlar yetmezmis gibi stoper grogba cikti bu yillardir olan rekabeti yeni gelen futbolculara ogle bi asiliyolarki futbolcular ister istemez ortam geriliyor eskiler basrolde zaten
bence maç lara sen le ben çıkalım kazım maç yapalım sonra şampiyon belirlen sin ,ben bidenede ortaya davık getiririmkazanan onuda alsın olmadı maç yapmayız bi mangal yakar yazı tura atar şampiyonu belirleriz olmaz mı puhahapuhaha