Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fenerbahçeliler köşesi

Fenerbahçe kasımpaşa maçı 3-1 Sona ermiştir tebrikler Fenerbahçem.

linkteki 6 sayısını yapan minik kardeşimiz benim komşumun kızıdır. O hareketiyle facebookda olsun haber sayfalarında olsun çok paylaşılmakta.
Emre Belözoğlu'nu şaşkına çeviren hareket..! - Fenerbahçe - Mynet Spor
482168_443307152416097_790872165_n.jpg
602044_496690100392657_554479978_n.jpg

Abi kombinem var cezalı maçlarında parasını verdik haram olsun verdiğim paralar birdaha almam .:(

bencede haram olsun hasancım ama bu yönetimle olmaz bu işler sen stat yanına koca ekran kurup gösteri yapmaya çalışırsan olacağı bu...
sen şimdi iki sene içinde bi meşale yak bakim statta da görücez bakalım cezanın alasını :)

bencede haram olsun hasancım ama bu yönetimle olmaz bu işler sen stat yanına koca ekran kurup gösteri yapmaya çalışırsan olacağı bu...
sen şimdi iki sene içinde bi meşale yak bakim statta da görücez bakalım cezanın alasını :)

Zaten maçların tadıda yok artık kombine fln almam ben bir daha birde senden ricam abi organizasyonlar bazen maç gününe denk geliyor ona göre ayarlayın abi :D sinir olyorum buluşma gününde fener maçına . :D

seyircizi bir maçda seyircisiz oynama cezası dünyada tek olsa gerek güzel bir rekor bravo :şoför:zipla

Gerizekalı volkan gerizekalı mal mal bakıyor topa gol yedik . :(

Geri
Üst Alt