Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fenerbahçeliler köşesi

Belhanda'yı neden istemediğimi ilk kez burada açıklıyorum :

Şimdi adam 22 yaşında , gelse 30-32 yaşına kadar oynasa benim rekoru kırar. Bir de tam alacağız, dediler ki Belhanda "Koşan Alex" Alex lafını duyunca iyice huylandım bu adama dedim ki ben başkasını istiyorum şimdi de bakıyoruz kimi alsak diye.http://www.seatclubworld.com/futbol-30/aykut-kocaman-ve-ibretlik-dusunceler-19704/

Bu ne hücüm merakı.! Ben takımı geri çekiyorum adamlar 2 gol attılar.

Eşofmanıma plastik şişe geldi.! :mad: Çok şükür eşofmanlarımda birşey yok.

Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Salih Uçan, Dirk Kuyt, Milos Krasic, Semih Şentürk.

Selçukcuğum yine kadroda.bu akşamki maçta amacımız değişmedi aynı amacımız beraberlik. ve her zamanki gibi golden sonra takımı geri çekeceğim.

Semih bir kez daha gol atarsa kadro dışı bırakacağım beraberliği bozuyor işte bu yüzden oynatmıyorum ya.
http://www.seatclubworld.com/futbol-30/aykut-kocaman-ve-ibretlik-dusunceler-19704/

394899_558234997527937_1018728168_n.jpg

hasan belhandayı alıyorlar galibe montpeller geri adım atmış

hasan belhandayı alıyorlar galibe montpeller geri adım atmış
Belhanda Transferinden konusacak olursak.
Şimdi adam 22 yaşında , gelse 30-32 yaşına kadar oynasa benim rekoru kırar. Bir de tam alacağız, dediler ki Belhanda "Koşan Alex" Alex lafını duyunca iyice huylandım bu adama dedim ki ben başkasını istiyorum şimdi de bakıyoruz kimi alsak diye.
Birde adama dedim ''BAK GOL ATARSAN YEDEK KALIRSIN'' dedim yüz ifadesi değişti .
:confused:

cimbom ve kartalın puan kaybettiği haftada amaç MUTLAK GALİBİYET :)

Geri
Üst Alt