Pascal
Kayıtlı Üye
Hakan' ın sakatlanmasına üzüldüm ama Allah'tan sakatlanıp çıktı. yoksa ikiyi de yerdik üçü de. Hakan Beşiktaş' ın kalecisi olamaz kesinlikle, böyle bir golü beni koy kaleye ben yemem.
Şu an hala teknik direktörümüz Şuster hakkında nötrüm, henüz bir yargıya varmak istemiyorum. ama madem çift forvet görünümünde oynatacsaksın takımı, hiçbir işe yaramayan Nihat' ın yerine neden Bobo ile başlamıyorsun, hadi başladın 90 dakika nasıl dayanıyorsun, hadi dayanıyorsun neden sağ açık oynatıyorsun? sağ kanatta bulunan Fenerli taraftarları bile çıldırttı orda böyle topçumu olur diye kahrolmuşlardır.
Fenerbahçe' yi temiz oyunundan dolayı tebrik ediyorum. ama hak eden tarafın biz olduğuna inanıyorum.
Maçın en iyi özeti de Rıdvan' dan gelmiş sanırım:
** dia,santos,cristian,bilicamı? guti,quaresma,ernst,bobomu? kıyaslamam bile
** iki büyük takım arasında %30 %70 gibi bir topla oynama farkı olamaz
** Avrupa maçları dahil feneri kadıköyde 45 dk ezen bir takım görmedim
Şu an hala teknik direktörümüz Şuster hakkında nötrüm, henüz bir yargıya varmak istemiyorum. ama madem çift forvet görünümünde oynatacsaksın takımı, hiçbir işe yaramayan Nihat' ın yerine neden Bobo ile başlamıyorsun, hadi başladın 90 dakika nasıl dayanıyorsun, hadi dayanıyorsun neden sağ açık oynatıyorsun? sağ kanatta bulunan Fenerli taraftarları bile çıldırttı orda böyle topçumu olur diye kahrolmuşlardır.
Fenerbahçe' yi temiz oyunundan dolayı tebrik ediyorum. ama hak eden tarafın biz olduğuna inanıyorum.
Maçın en iyi özeti de Rıdvan' dan gelmiş sanırım:
** dia,santos,cristian,bilicamı? guti,quaresma,ernst,bobomu? kıyaslamam bile
** iki büyük takım arasında %30 %70 gibi bir topla oynama farkı olamaz
** Avrupa maçları dahil feneri kadıköyde 45 dk ezen bir takım görmedim