Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ezel dizisi...

öyle yapıyorum zaten ya
3 4 bolum bırıktırıp bı gecede hepsını ızlıyorum en guzelı:D

ezel muhabbetlerını kacırıyorum ama olsun :D

Ezel dizisinin 26 Nisan'da yayınlanacak yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Ezel ve Cengiz hapiste. Ezel, hapiste yıllar önce Ömer'in çektiklerini, şimdi Cengiz'in yaşamasını izleyecek. Tabii içindeki Ömer buna razı gelirse...

Cengiz'in mahkeme günü geldiğinde herkesin kaderini belirleyecek karar, Eyşan'ın iki dudağının arasındadır. Ancak Eyşan'ın tereddütleri vardır. Bir taraftan Eyşan'ın tereddütleri, bir taraftan haksızlığa uğradığını düşünen Ali'nin tehlikeli talepleri, bir taraftan Ömer'in vicdanı, Ezel'i zor durumda bırakır.

Ancak Ezel'e en ağır darbeyi, Bahar vuracaktır. Bahar'ın başına gelenler, Ezel'i hazırlıksız yakalar.

---------- Post added at 00:34 ---------- Previous post was at 00:34 ----------

kısaca özeti verdm :D

ulen bu bahar olayıdamı oyun yoksa... baharı aliye yaklaştırmak için planlanan bir oyunmu acaba..artık herşeyden şüphe ediyorum bu dizi sayesinde..

tam bi paranoya bu dizi ama bende beğenerek izliyorum herkes mutlak birgün hakettiğini çeker

Ezel le Ali son sahnede bi odaya girdiler Ezel bi laf etti Ali Ezele SEN dedii reklam girdi son sahneyi kaçırdım nasıl bitti bölüm biri söyleyebilirmi..?

Geri
Üst Alt