aux
Kayıtlı Üye
bireysel sılahlanma sart ....ömer kardesımm hemen arabaları satıyoruz mercedes alıyoruz ..
bi tane de bana alin..
ama bi zahmet yeni S kasa olsun stoplarina hayranim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bireysel sılahlanma sart ....ömer kardesımm hemen arabaları satıyoruz mercedes alıyoruz ..
bi tane de bana alin..
ama bi zahmet yeni S kasa olsun stoplarina hayranim
kardesım ayıpsın anında Dayınınkınden ıstıyorum
---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:18 ----------
kanka yenı S para yetmez ama eskıyı affetmem gıt gel alıyoruz hemen hızlı bır komple sıyah yapıp bınıyoruz ....
kardesım ayıpsın anında Dayınınkınden ıstıyorum
---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:18 ----------
kanka yenı S para yetmez ama eskıyı affetmem gıt gel alıyoruz hemen hızlı bır komple sıyah yapıp bınıyoruz ....
kanka olmaz o zaman agır olmazbenim siyah arabayla daha işim olmaz beyaz kaplatalim hahaha
bu arada bı ara orayı arastırcam okul cıkısı senınle ona gorevolkan hızlı bı sekılde sıyah takım alıyoruz aksaray strıptız klubune gıdıyoruz kavga cıkartıcaz
o kadar gidiyoruz elimiz boş mu döncez batu bırak kavgayı şimdi
kanka olmaz o zaman agır olmaz
lan birak gençliğini yaşa ne ağirliği...
kütlesel ağırlığın yeter =)
ömercan bu laf dırekman sana geldi =)) kutlesel agırlık
kızım sana sölüyorum gelinim sen al tadında biraz da sana çarptirayim lafı batu
askerden döndüğümde hepinizi fit gençler olarak görmek istiorum fedailerim
volkan kibar tabirle kaba ettten bı kursun delıgıyle bırlıkde senı haremden karsılamak ıstıyoruz =)))) bnm ıcın orda kamyon ve jeep kulllanmanı ıstıyorum