Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ezel dizisi...

kardesım ayıpsın anında Dayınınkınden ıstıyorum

---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:18 ----------

bi tane de bana alin..
ama bi zahmet yeni S kasa olsun stoplarina hayranim :D

kanka yenı S para yetmez ama eskıyı affetmem gıt gel alıyoruz hemen hızlı bır komple sıyah yapıp bınıyoruz ....

kanka yenı S para yetmez ama eskıyı affetmem gıt gel alıyoruz hemen hızlı bır komple sıyah yapıp bınıyoruz ....

benim siyah arabayla daha işim olmaz:D beyaz kaplatalim hahaha

volkan hızlı bı sekılde sıyah takım alıyoruz aksaray strıptız klubune gıdıyoruz kavga cıkartıcaz :D:D:D

o kadar gidiyoruz elimiz boş mu döncez batu bırak kavgayı şimdi

benim siyah arabayla daha işim olmaz:D beyaz kaplatalim hahaha
kanka olmaz o zaman agır olmaz
volkan hızlı bı sekılde sıyah takım alıyoruz aksaray strıptız klubune gıdıyoruz kavga cıkartıcaz :D:D:D
bu arada bı ara orayı arastırcam okul cıkısı senınle ona gore
o kadar gidiyoruz elimiz boş mu döncez batu bırak kavgayı şimdi

yok yok heyecan lazım bızlere asker kımlıgın cıkmadı mı halen?

ömercan bu laf dırekman sana geldi =)) kutlesel agırlık :D

kızım sana sölüyorum gelinim sen al tadında biraz da sana çarptirayim lafı batu:D
askerden döndüğümde hepinizi fit gençler olarak görmek istiorum fedailerim:D

kızım sana sölüyorum gelinim sen al tadında biraz da sana çarptirayim lafı batu:D
askerden döndüğümde hepinizi fit gençler olarak görmek istiorum fedailerim:D

volkan kibar tabirle kaba ettten bı kursun delıgıyle bırlıkde senı haremden karsılamak ıstıyoruz =)))) bnm ıcın orda kamyon ve jeep kulllanmanı ıstıyorum

---------- Post added at 00:48 ---------- Previous post was at 00:47 ----------

volkan kibar tabirle kaba ettten bı kursun delıgıyle bırlıkde senı haremden karsılamak ıstıyoruz =)))) bnm ıcın orda kamyon ve jeep kulllanmanı ıstıyorum

VİDANJÖR kamyonu bu arada yanlıs anlasılmasın :p :p

Geri
Üst Alt