Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sağol, zaten kaput filmi yaptıracağım.. dediğin gibi bir zerre boya ile giderilebilir, tavsiyen için tesekkürlerhiç gerek yok servise gidince bi sulu boya ucu beyaz boya ile kapatırsın olur biter onun için komple kaputa işlem yapılır dediğim gibi boya olmasada yama suyuvurulur senin araç beyaz olduğu için gölge olmayacığını olsada belli olmayacığını düşünüyorum benim araç kurşun gri idi seat aygüv deki amelelere yaptırdım 2,000 küsür tl. de para aldılar 400tl işçilik ile yapacağım işe gittim seat aygüv ü zengin ettim sizede önerim kattiyen arabalarınızı bakım a dahil seat aygüv e götürmeyin!!!!
buraya bir bakın fikir edinmek için çok kolay görünüyor yapılan işlem Dr.ColorChip Custom Automotive Touch-Up Paint Kit - Dr. ColorChip: Automotive Paint Chip Repair Systems işin sırrı malzeme....