Burak Y.
Kayıtlı Üye
bugün gittim birkaç markaya ve modellere baktım son olarak seata uğradım ve bahsettiğim 2 modele baktım . yorumlarım şöyle . eskiyi göz önüne alarak seat kendini baya geliştirmiş ...neydi o eskiler . başarılı buldum 2 aracıda . önce exeo ile başlamak isterim . bakıorsun heybetli bişi duruyor karşında ve ben bir arabayım diyor . kapı kolunu eline aldığımda vay be ben kapı koluyum dedirtmiyoda dil hee... daha kapıyı açarken kalitenin hissini bana vermesi güzel . kapı açılıyor gene merak dorukta ve şaşkınlık . içerideki o yeni arabanın kokusunu söyle bir içime çektikten sonra orta konsolun güzelliğini izlerken vay be işte budur dedirtiyo insana . otururkende heh işte bu olayı devam etmekte . bence başarılı olmuş . dışı B7 audi içi cabrio audi herşeyin en güzelini harmanlamış bu exeoda...başarılı . sonra arka koltuğa geçme sırası geliyo ve gene o kapıkolu ve.... içinde buluyorum kendimi . biraz kusutlı . benim boy 190 ve bu boyda olanlar bilir herşeye sığmayız bizler . benden eksi puan aldı bu konuda exeo . ama arka koltukların sarmasıda iyi birde ön koltukların insanı sarması apayrıydı tabi .
başarılı bir araç kanaatimce birtek eksileri arka yolcuların biraz sıkışmiş hissine kapılmaları . motoruda banagöre eksi birde bu arabaya standartta mercekli xenon olmayıldı .
geçtim leona . valla bu modeldede hemen hemen aynı hisleri aldım . başarılı olmuş . sportiflik ruhuna yansımış . içinde oturma konumu başarılı ve malzeme kaliteside benden artı puan almakta . arkaya geçtiğimde gördümki exeoya göre biraz daha ferahmış gibi hissettirmesi . ama kısa bir inceleme sonrası bunun döşeme kalınlığı ve tipi olduğunu gördüm . arkada hemen hemen düz bir oturma gurubu konulmuş bununla birlikte arkada biraz yer kazandırılmış . kol dayaması bile yok mesela...
genel bi inceleme sonrası birazda yanımdakilerle ve hoş bayan satış sorumlusu ile şu kanaata vardık . kısa ve öz LEON
neyazıkki 2 ay gibi bir süre sonra yeni araçlar gelecekmiş doğuş otoya . hoş gerçi daha başka satıcılarda var . bana avek önerildi gerek satışda gerekse servis olarak .bilmem sizlerin düşüncesi bu konuda ne olacak? nedeolsa ben bir seat kullanıcısı değilim eski ekol vw kullanıcısıyım...
başarılı bir araç kanaatimce birtek eksileri arka yolcuların biraz sıkışmiş hissine kapılmaları . motoruda banagöre eksi birde bu arabaya standartta mercekli xenon olmayıldı .
geçtim leona . valla bu modeldede hemen hemen aynı hisleri aldım . başarılı olmuş . sportiflik ruhuna yansımış . içinde oturma konumu başarılı ve malzeme kaliteside benden artı puan almakta . arkaya geçtiğimde gördümki exeoya göre biraz daha ferahmış gibi hissettirmesi . ama kısa bir inceleme sonrası bunun döşeme kalınlığı ve tipi olduğunu gördüm . arkada hemen hemen düz bir oturma gurubu konulmuş bununla birlikte arkada biraz yer kazandırılmış . kol dayaması bile yok mesela...
genel bi inceleme sonrası birazda yanımdakilerle ve hoş bayan satış sorumlusu ile şu kanaata vardık . kısa ve öz LEON
neyazıkki 2 ay gibi bir süre sonra yeni araçlar gelecekmiş doğuş otoya . hoş gerçi daha başka satıcılarda var . bana avek önerildi gerek satışda gerekse servis olarak .bilmem sizlerin düşüncesi bu konuda ne olacak? nedeolsa ben bir seat kullanıcısı değilim eski ekol vw kullanıcısıyım...