Yeni bilgiler edindim bu arada sizlerle paylaşayım ,
Tr de Tek TÜV onaylı ve Garantili Yazılımı Evotech yapıyor Alman kökenli olan firma Dünyada yazılımı ilk uyguluyan firmadır...
Kopya yazılım kesinlikle değil Sizin aracınızın şase ve beyin VIN numarasına göre geliyor yazılım ve Garanti kapsamında olan araçlarda servislerde hiçbir şekilde anlaşılma olmuyor ( Bu olay muhteşem kendimden biliyorum çoğu bizim servise gelen kopya yazılımlı araç hem anlaşıldı hemde güncellemelerde araçların beyinleri yandı )
Sitelerindeki değerler minimum değerler üstü yine araçta problem yapılmayacak şekilde upgrade yapılabiliyor...
Turbo araçlarda kesinlikle fazla basınç verilmiyor...
1.6tdi lar için yazılım var ancak şu anda beyine işlem yapılamıyor protokol numaralarına en kısa zamanda Evotech girebilecek
Daha yeni Cupra yaptılar stage 2 testlerini yerler kuruyunca yapacaklar bana denilenine göre Tr de iddalı değerler çıkıcakmış Stage 2 klasmanında bana Test değer video ve sürelerini gönderecekler yayınlarım burada ....
Ayrıca daha yeni MTM ine bünyelerine dahil ettiler G-Force Motorsport yeni adlarıyla giriyorlar piyasaya V-Max Tuning adı değişti Cupra için Aklınıza gelebilecek Motor Modifiyesi mevcut motor içine girmeden Turbo upgrade ile 390-400 ps lere kadar çıkabiliyorlarmış...