arthur
Kayıtlı Üye
kazım benim arkada saç ver istedigin kadar foto çekin o saçı bulamazsınaha aynı sapkayla foto cekindim şimdi akşama yüklerimpuhaha nispet nası olurmuş baksın paşamm
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kazım benim arkada saç ver istedigin kadar foto çekin o saçı bulamazsınaha aynı sapkayla foto cekindim şimdi akşama yüklerimpuhaha nispet nası olurmuş baksın paşamm
dur yeniden gideyim mankenin üstündeki perugu söküm cekinemmm kelim amma akıl bendeeepuhahapuhahabosuna dökmedik bu saçlarıı naberrrrrrrrrrkazım benim arkada saç ver istedigin kadar foto çekin o saçı bulamazsın
hani derlerya maden olan yerde ot bitmezmiş diye amapuhahapuhahapuhahadur yeniden gideyim mankenin üstündeki perugu söküm cekinemmm kelim amma akıl bendeeepuhahapuhahabosuna dökmedik bu saçlarıı naberrrrrrrrrr
hani derlerya maden olan yerde ot bitmezmiş diye amapuhahapuhahapuhaha
Pınar ALTUĞ dışındaki hiç bir hatun için bu kadar uğraşmam. alırım anamı babamı gider isterim.
kacırırızz iştersenn sende gelir kurtarırsın pınarııPınar ALTUĞ dışındaki hiç bir hatun için bu kadar uğraşmam. alırım anamı babamı gider isterim.
vay kahramanı olurum yani. tamamdır kazımımkacırırızz iştersenn sende gelir kurtarırsın pınarıı