cckoc
Kayıtlı Üye
lambader dıyorlar onlara genelde dımmer vasıtası ıle ısıgı ayarlayabılırsın bırde kullandıgı lamba halojen ısı ve ısık bır arada kagıdı uzerıne tutarsan tutuşturur led olarak cok çeşitli aydınlatma elemanları mevcut bır cok yere montaj yaptım en guzelı mekana gore secmek olacak ıstersen fıber optık aydınlatma bıle yapmak mumkun sınır yok senın ne dusundugun yada ne kadar butcen oldugu onemlı
http://www.lamp83.com.tr/urunlerimiz.php
Bu sıte bıraz pahalıdır ıstedıgın begendıgın bır urun olursa karakoy tarafında yaptırabılırsınde ben kendı evımde fıber optık kullanıyorum bunuda bır arastır
Sormak ıstedıgın bırsey olursa her turlu yardımcı olurum çalıştıgım fırmada gorustugumuz led ımalatcıları var her turlu malzeeme var spot vs ne ıstedıgıne karar verırsen onlarlada gorusebılırım en 5w power led spot almıştık
cevabınız için teşekkür ederim. Lambaderin üzerindeki düğmeden ayar yapılabiliyor ama çok sağlıklı değil o da. Hatta 2 haftadır o da arızalı masa ve gece lambalarıyla odayı aydınlatıyorum. Bu fiber güzel bir sistem yanlız ahşabın üzerine nasıl yapılabilir? Siz bu işle meşgul musunuz?