Biri 4 yıldız, diğeri 5 yıldız almış iki araç için konuşuyorsunuz?
ncap sitesinde kaval kemiğinden tutun sürücü ayakları boynu yolcu boynu arkadaki çocuğun hasarı hepsini veriyo, girip bakabiliriz
Ben daha girmedim ama daha önce kontrol etmiştim başka araçlar için.
Ayrıca hem Golf forumunda hemde Seat forumunda takılıyorum. Golf forumunda Leon çok beğenildi, Golf beğenilmedi. Sonrasında Golf'e göz alıştı ve Golf güzelmiş dediler. 10 kişi filan Golf7 aldı ve Golf6 satılıp Golf7 alınmaz dediler. Aradaki fiyat farkına değecek değişiklik yok araçta dediler. Daha kaliteli ama aynı fiyata alt donanıma geçmeye değmez, üstüne o kadar para verilcek kalite farkı da mevcut değil denildi.
Seat forumunda bakıyorum, Golf mükemmel olmuş deniyor, Leon kötü deniyor. Bana göre de yorumlar taraflı bence
Bence yeni leon tasarım olarak mükemmel olmuş, eski tasarım içinde diyorum bu tasarım içinde diyorum, bu araçların önüne S değilde 4halka yada daire içinde bi yıldız koysak, herkesin dibi düşer. Yeni A serisine herkesin dibi düşüyo benimde çok hoşuma gitti ama gerçekten gördüm 0. Leon daha güzel ama başında S harfi var. İç malzeme kalitesi, 1p leonda olduğu gibi kötü. Ama bunu da fiyata yansıtıyorlar adamlar sonuçta. Üzerinde LED Farları yeter bence. 1.4 140hp ACT'li motor koymuşlar, fiyatına ve malzeme kalitesine göre golfü satıp alabileceğim araçlar arasında. Yada 2.0 TDI'ın fiyatına bakarak alabileceğim araçlar arasında.