Şeker Adam
Kayıtlı Üye
daha düzeyli bir şekilde tartışacaksanız konu şu an açık...
+5561621sonlarda b.. cıkmıs bıraz yıne.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
daha düzeyli bir şekilde tartışacaksanız konu şu an açık...
Benim aracımın sahip olduğu değerleri bilmeden neden bana bilmişlik taslıyorsun? Ki aracım standart olsa bile senin aracından iyi değerlere zaten sahip. Göklere sığdıramadığım araçla yürümen için o Leon'la 200hp'leri biraz devirmen lazım (standart haliyle).kendinizi ne sanıyosunuz anlamıyorum..
Volkan en başta kalktı ben sonda o yarışta Ayberk bilmediğin olaylar hakkında da bilmişlik taslama bari..altımdaki uçak değil ama hiç bi bi yere sığdıramadığın arabandan daha iyi değerlere sahip..kendimi gözümde büyüttüğüm de, komplekslerim de yok benim boşver sen beni kıtmış bilgim madem sana göre..engellesene artık beni ne diye cevap yazıyosun o zaman hala..ahah..
Ben sana söyledim. Hodri meydan. Koyarsın arabanı ortaya, kaydırır mıyım kaydıramaz mıyım beraber görürüz. Sözlerinin arkasında durabiliyorsan yapalım bir test ne dersin?Ozan..
"Beni tanıyanlar yazsın buraya kaydırır mıyım kaydırmaz mıyım." tarz bu..
sana kalmış ne olduğu abim..
Benim aracımın sahip olduğu değerleri bilmeden neden bana bilmişlik taslıyorsun? Ki aracım standart olsa bile senin aracından iyi değerlere zaten sahip. Göklere sığdıramadığım araçla yürümen için o Leon'la 200hp'leri biraz devirmen lazım (standart haliyle).
Seni engelleyip, arkamdan serbestçe konuşma zevkini sana tattırmam.
Basit bir ESP konusunda, yazdıklarımı istediğin gibi anlayıp, tekrar tekrar kışkırtıcı konular açıp kenara çekilmek ne kadar kolay değil mi?
SCW'ye yazdığın hiçbir yorumu boş olarak görmeyip, zamanı gelince susma erdemini bile sergileyecek kadar olgun değilsin. Bundan sonra benimle ilgili bir sorunun olduğu zaman özel mesaj yolunu kullan.
---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:55 ----------
Ben sana söyledim. Hodri meydan. Koyarsın arabanı ortaya, kaydırır mıyım kaydıramaz mıyım beraber görürüz. Sözlerinin arkasında durabiliyorsan yapalım bir test ne dersin?