dadaş34
Administrator
bursa ya yerleş dadaşlar diyarı bursa muhammet abım sana kol kanat acar yada eskişehir ben cok sevdım eskısehırı yaİstanbul hariç dadaşım ya
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bursa ya yerleş dadaşlar diyarı bursa muhammet abım sana kol kanat acar yada eskişehir ben cok sevdım eskısehırı yaİstanbul hariç dadaşım ya
eskişehir ozaman izmit kuşadası da canavarAbi bursada küçük erzurum daha nie erzurumdn cıkayımmki
Sent from my iPhone using Tapatalk
İzmit mi @dadas34 3 tane Erzurumlular mahallesi buna bağlı olarak en az 9 10 tane dernek Erzurum =izmit eskişehir iyidir iyieskişehir ozaman izmit kuşadası da canavar
gel aydına, şubat ayında 20 derece, biraz daha sıcak olsa denize giricezBana bi yer önerin cıkıp geleyim bende Kiraların ucuz olduğu bi yer