37fbli
Kayıtlı Üye
ben kime merhaba kimne güle güle dediğimi hatırlamıyorum![]()
en son biz görüştük arabaya atladığın gibi kaçtın
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ben kime merhaba kimne güle güle dediğimi hatırlamıyorum![]()
Organizasyonda emegi gecen herkeze tesekkur ederim valla kiskandirmak icin olmasin ama su anda elimde bir fener odami aydinlattimyeni kasigimla yemek yiyorum he bide tirbisonla sarabimi aciyorum
seat kalemimlede mektup yaziyorum
birazdanda seat bardagimla kahve iccem
![]()
Organizasyon için Erya çalışanları ve Cezmi abiye çok teşekkür ederim çok güzel bir gündü...Ayrıca yüz yüze tanışınca daha da memnun oldum Zafer abicim.Müsait olduğunda güzel sohbetine eşlik etmek isterim
hhahha peki şemun yeni fikirler de geldi mi aklına
Organizasyon için Erya çalışanları ve Cezmi abiye çok teşekkür ederim çok güzel bir gündü...Ayrıca yüz yüze tanışınca daha da memnun oldum Zafer abicim.Müsait olduğunda güzel sohbetine eşlik etmek isterim
hhahha peki şemun yeni fikirler de geldi mi aklına
+Budurkey:
Zafer abicim biz tanıştık dimi patlıcan moru rengi leon un sahibiydin dimi abi
erhanım nasıl unuturum senin gibi ışıldayan bir aslanı herşey hep istediğin gibi olsun inşallah