Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Allah razi olsun Resul; tesekkur ederim..
cok emek verdim ve hala da vermeye devam ediyorum.
elimden geldigince yardim etmeye calisirim tabi.
bende ebayden aldim hepsini. ama kirmizi seritli olani servisten alabilirsin. fiyati galiba 60 lira falan dordu.yardımları alayım ozamanteşekkür ederim
key:
şu havalandırma ızgaralarındaki krom çerçeveleri ve havalandırma ızgaralarının kırmızı açma kapatma düğmelerini nereden tedarik edebilirim. birkaç yurt dışı sitelerinden bulmuştum ama internet alışverişine biraz soğuk olduğum için pek üstüne düşmemiştim.
saol mehmet abi, elimizden geldigi kadar guzellestiriyoruzzaten güzeldi dahada güzel olmuş.güle güle kullan Rıza.
coiloverlari sattim abi, bu sekilde daha konforlu oldu. e taktir tabi artikRıza coilleri ne yaptın?Sen kullandın değiştirdin ben daha takıcam.Su yenı lastıkler gelsin hemen taktırıyorum.
amerikadan geldi oRiza kardesim bu lip alti lipi nerden buldun acaba ve maliyeti ne bilgi verirmisin kardesim
FR tampon tabikanka zuper kesınlıkle fr tampon dıorum ya cupra hıkaye,bence o kormızı serıt bozmus sadece