Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

bence yakısmıs ama gereksız arabayı yormanın anlamı yok 18 ler ıle,senın arabada cupra jantı olmasa tartısmasız ch derdım ama cupralar guzel :)

cupra jantları sakın değiştirme derim. ibizaya en çok yakışan jant bence.

abi jantlari satilik degil, biz denemek icin taktik. ama 18" istiyorsan sifir olarak istanbulda satanlar var.

yok abi degistirmiyorum :)

Bu model dusunmuyorum Rıza kardesım sadece merak ettım o kadar...Kısmetse bayramdan sonrakı hafta gold advan rg2 replıka olarak 18'' alıyorum.Lastıklerım hazır durumda beklıyor.Koseılerı gecen hafta sattım.Anlayacagın takılacak parcalara bır yenısı eklenecek.

Bu model dusunmuyorum Rıza kardesım sadece merak ettım o kadar...Kısmetse bayramdan sonrakı hafta gold advan rg2 replıka olarak 18'' alıyorum.Lastıklerım hazır durumda beklıyor.Koseılerı gecen hafta sattım.Anlayacagın takılacak parcalara bır yenısı eklenecek.

oo, sevindim abi sattigina :) kis gelmeden gorelim bi bitmis halini :)

oo, sevindim abi sattigina :) kis gelmeden gorelim bi bitmis halini :)

Tşk ederim kardesım jantlar yabancıya gıtmedı..Kışın ortasını bulur malum araclar artık ıkı tane bu arada dıger aracada jant arıyorum.Dusundugum model Enkei Rp03 GP olculerınde bolca oluyor.Sence yakısır mı senınde degerlı fıkırlerını alayım

Geri
Üst Alt