koray.cano
Kayıtlı Üye
zoom yapınca görüntü bozuluyor moruk
yakından resimlerini bekliyoruz en güneşli zamanda
key:
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
çok güzel olmuş vlla jantlar varmıydı..kaça aldın 4 ünü
valla öp başına koy o zaman Rıza. ben kendi jantlarımı o fiyata vermem şahsentesekkurler guzel yorumlar icin. dedigim gibi profesyonel fotograflar en kisa zamanda guzel bir havada gelecek insallah..
jantlarin 4u; kargosu, gumrugu, iviri ziviri, boyasi, gittisi geldisi dahil ve lastik haric 1800 TL varol abi.
abi burada maslakta 17 jantlari 750 liraya almayani tokat manyagi yapiyorlar.. ben yinede azmettim aldimvalla öp başına koy o zaman Rıza. ben kendi jantlarımı o fiyata vermem şahsen
tesekkur ederim saolunfiyat tuzlu ama deymiş, on numara olmuş Rıza kardeş MAŞAALLAH, iyi günlerde kazasız belasız kullan İNŞAALLAH...![]()
amin yusufcum.. guzel guzel kardesler bekliyorum yanimaRıza kardesım valla jantlar harıka duruyor kırkbırkere masallah nazar deymesın![]()