YEKTA
Kayıtlı Üye
isim vermicem başka bir seat servsinin koyduğu teşhiside sölimm ' turbo arızası' eğer doğuşa götürmesem motor bloğunu söküceklerdi
zaten öksürsen turbo diyecekler
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
isim vermicem başka bir seat servsinin koyduğu teşhiside sölimm ' turbo arızası' eğer doğuşa götürmesem motor bloğunu söküceklerdi
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de 1.2 tsi araç alma arifesindeyim. Umarım önemli bir sorun çıkmaz.
Herkeze ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...
Bugün sabahtan doğuş esenyurta gittim araç pc ye bağlandı ve "turbo şarj basınç ayarı arızası" verdi. Korktuğum başı geldi büyük ihtimal.
Seat servisi kapalı olduğu için vw tarafında üstten baktılar araca zaten arızayı görünce hafiften suratları bozuldu. Turbo değişebilir muhtemelen pazartesi seat servis detaylı inceler dediler.
Bu arada seat yol yardıma yardımları için çok teşekkür ediyorum. Araç ihtiyacımı anında karşılayıp Eyüpten ayağıma beykente tertemiz bir manuel astra getirip gittiler
Sorum tam olarak şu; "turbo şarj basınç ayarı arızası" tam olarak nedir? ve ne sonuçlar doğurur? Çözümü ve sebebi nedir?
Herkeze teşekkür ediyorum.