Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
amin kardeşim daha güzelleri senin olsunAllah kaza bela vermesin maşallah araban yanıyor ibrahim baba plakada çok şekilli key:
evet sayende kardeşim aradıgımız jantları bulamasakta bunlarda güzel oldu artık aradgımız jantları bulana kadar bunla yola devamMaşallah İbrahim yakışıklı olmuş, sonunda almışsın jantları
erkan abi bileşenleri dogru çıkaran scw oldu scw olmasaydı bu araba böyle olmazdıBütün bileşenler doğru olunca ortaya böyle bir şaheser çıkıyor..Maşallah İbrahim
varol abi bugün resimlere bakınca bende onu düşündüm bakıcaz artık onun çaresineMaşeALLAH MaşeALLAH kardeşim fıstık olmuş Rabbim nazarlardan kazalardan belalardan korusun inşeALLAH..
Chip demişsin de araba Mercek diye bağırıyor siyah çerçeve mercek
tşk ederim cezmi abi saolAllah kazadan beladan korusun kardeşim
varol abi bugün resimlere bakınca bende onu düşündüm bakıcaz artık onun çaresine
bu arada abi ne zaman geliosun özledik seni
sende haklısın abi gelme buralara çekilmior buralar orda tadını çıkar abine gelmesi daha yeni geldik biz gelmemek için çabalıyoruz siz getirmeye çalışıyorşunuz..
ne yapcik nizipte
RAK IN KOK vestival mi
caca jola mı içceğik...
yapma abim kalalım burda..bar moralim düzelmiş biraz..zaten tatilim 2 ay değil 1 ay'ı da ramazan yani şurda kaldı 13 gün tatil...
iyi dileklerin için tşk ederim kardeşimKazasız Belasız Güzel günlerde kullan hocam gerçekten araba 10 numara görünüyor ekstradan eklenen her karesi zevk ve kalite getirmiş arabaya...
ki ben orjinal güzelliğe inanan bir insanım ama müthiş olmuş zevkle keyifle kazasız belasız güzel günlerde kullan yolu daima açık olsun...
amin serhat abi senin arabanın rengi yetio abi yaçok güzel olmuş eline emeğine sağlık Allah kaza bela vermesin.......key: