Şeker Adam
Kayıtlı Üye
otto
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Serbay abi ben sana simota'nın komple kitli hava filtresi var ucu tampondan çıkıyo böyle soğuk havayı motorun dibinden değil direk tampondan glen havadan alıyor.Albümümde bir resmi var bakablirsin oradan.Tabi benim araç leon hyundai'ye olur mu bilemiycem önce kaputun altındaki dzeni görmek lazım
komple egsoz yaptırcak olursan ortaya ufak b susturucu koydurursun,eger ıskendere yaptırcaksan zaten sesını ne ıstersen onu cıkartır,ama sunu da unutmamak lazım ne kadar az ses o kadar az bg demektır.Bunun dısında sadece son susturucu alırsanda SS alırsın,alt devırlerınde cok sesı yok ust devırlerde daha cok etkısını gosterıyor.tampoınu da kestırmezsen cok komık durur,sorun olcagını dusunyosan ılerde orjınal susturucuyu taktırdıgında ona b uc yaptırırsın bsey fark etmez
la olm araba bişeye benzemiyo ki eksoz koysan ne olacak çok dandik olur hiç bulaşma..açık hava filtresi en iyisi..
Peki ben netten sipariş versem kendim takabilirmiyim normal hava filtreleri gibi sadece yuvasınamı koyuyoruz bu mereti