Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ben kendi adıma bursadan geleceğim için bayramdan sonraArkadaşlar bayram öncesi bayram sonrası falan filan yok pazartesi günü iş çıkışı tanışma buluşması yapalım desem kaç kişi gelicek... Herkes istiyor buluşmayı ama organizasyona gelince fıs. Pazartesi 8-9 arası varmı gelecek arkadaş...
Yok zaten senin için söylemedim... Her zaman beklerim bende.. Ama İzmirde bu kadar arkadaş varken senden beklemek abes olur zatenBen kendi adıma bursadan geleceğim için bayramdan sonra
Yanına gelirim hafta ici zor olur senide bursa ya beklerim
Yanlız eskiden bu resimdeki vardı bende. İnstagram da görüyorum farklı sticker lar takıyosunuz yakışıklı. Farklı vrsa ondanda gönder kardeşim. Özelden yazıyorum adresi...Bu arada buradaki arkadaşlar adına bi kaç tane gönderirsen sevinirim. Teşekkür ederim yada ederizAdresini msj at yollayayım kardeşim
Beni EDS ler İYİ tanır