kurtbil
Kayıtlı Üye
Tech dekı resımlerı tek baslık altına aldılar beyler haberınız olsun sadece foto eklıyolar o bolumde,dıger arkadaslarında cektıgı fotolar var.Bu ara scw olarak braz dagınık kaldık ama orda oldugunuzu bılmek gercekten gururlandırdı benı,herkesle tek tek konusmaya calıstım,gorusemedıgım arkadaslardan ozur dılıyorum,olabıldıgınce bu gunu daha ıyı hatırlabılmek adına sureklı foto cektım,bızlere aıt olan fotoları da yarın ayırcam neler varsa artık,bugun acelem oldugundan hepsını ekleyemedım.Gelen butun abılerıme kardeslerıme cok tesekkur edıyorum tekrardan
---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
bu arada su nette gecen haber tam anlamıyla yalan dolan,oncelılke polıs ıkaz etmedı,hatta yardımcı bıle oldugunu soyluyor organızasyonu duzenleyen arkadaslar,29 ekımde tekrar yapılcak organızasyon ıcınde polısın tuyolarının oldugunu bıle soyledıler,azerbaycan BAYRAKLARI gıbı salakca b abartmada bulunmuslar,sadece tek bır azerbaycan bayragı vardı,ayrıca bızı yapmamamız gereken bır seyı yapmısız gıbı sunan bu salak zıhnıyetı kınıyorum !!!
---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
bu arada su nette gecen haber tam anlamıyla yalan dolan,oncelılke polıs ıkaz etmedı,hatta yardımcı bıle oldugunu soyluyor organızasyonu duzenleyen arkadaslar,29 ekımde tekrar yapılcak organızasyon ıcınde polısın tuyolarının oldugunu bıle soyledıler,azerbaycan BAYRAKLARI gıbı salakca b abartmada bulunmuslar,sadece tek bır azerbaycan bayragı vardı,ayrıca bızı yapmamamız gereken bır seyı yapmısız gıbı sunan bu salak zıhnıyetı kınıyorum !!!