Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bende ecufast yaptırıcam egr ve dpf iptal edicekler dpf içini boşaltıcaklar sonra yazılım ile beyinden komut vericekler siz e dpf içini boşaltmalımıyım sıkıntı olurmu?benım cordoba bile mermi otesi oldu yazılım + kn........hiçbir araç keyif vermiyor belki almanlara olan düşkünlüğümdendir
duman atarsın ara gazlamalarda pek tavsiye etmem haa xenon haa karaduman gerek yok iptallere performans yazılım yeter...bi dpf kaç para biliyon muBende ecufast yaptırıcam egr ve dpf iptal edicekler dpf içini boşaltıcaklar sonra yazılım ile beyinden komut vericekler siz e dpf içini boşaltmalımıyım sıkıntı olurmu?
Dpf pahalı farkındayım ama ile yaramadıktan sonra yani çile haline geldikden sonra pekte önemi yok kesinlik le duman atmaz diyor adam bunun garantisini veriyor iptal etmezsem o dpf zaten fazla dayanmaz kısa mesafe kullanıyorum aracımıduman atarsın ara gazlamalarda pek tavsiye etmem haa xenon haa karaduman gerek yok iptallere performans yazılım yeter...bi dpf kaç para biliyon mu
arada bı yuksek devir kullanırsanız cabucak kendini temizler...muaneye kısmınıda araştırın...hayırlısıDpf pahalı farkındayım ama ile yaramadıktan sonra yani çile haline geldikden sonra pekte önemi yok kesinlik le duman atmaz diyor adam bunun garantisini veriyor iptal etmezsem o dpf zaten fazla dayanmaz kısa mesafe kullanıyorum aracımı
Bunun zamanını belirticek birşey olsa zaten dediginiz gibi yapıcam tam eve geliyorum tık araç kendini temizlige alıyor hayda çık uzun yola yorgun hargın muayne de hiç bir sıkıntı olmaz dedi bugun izmit ecufast uğradım kesinlik le hiç bir problem çıkmaz dediarada bı yuksek devir kullanırsanız cabucak kendini temizler...muaneye kısmınıda araştırın...hayırlısı
Bunun zamanını belirticek birşey olsa zaten dediginiz gibi yapıcam tam eve geliyorum tık araç kendini temizlige alıyor hayda çık uzun yola yorgun hargın muayne de hiç bir sıkıntı olmaz dedi bugun izmit ecufast uğradım kesinlik le hiç bir problem çıkmaz dedi