Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
1.madde bir yere kadar amartisör/yay, bir yerde fren dağılımı ile alakalı.. yaydan sonra bir miktar düzelme olsada coilover bile takılsa tamamen çözülemeyecek bir durum gibi geliyor bana.1. Daha çok amortisör ile ilgilidir
2. Dozajlaması iyi bir fren sistemi bu şekilde tasarlanır, pedala dokunulan anda tüm gücü ile frenleyen ve yeni modellerinde bu zaafiyeti düzeltilen Rönolar da dozajlama yoktu mesela
3. Durma mesafesine bakarsak, 180 Ps e yakışmayan sonuçları var katılırım
Fren / amortisör grubu iyileştirmesine sonuna kadar katılırım, Türkiye de modifiye denince hiç akla gelmeyen ama modifiyenin başı olan konulardır. Sadece ne gibi beklentiniz olduğunu merak etmiştim.
LAstikler ne marka olarak gelmişti?
Safacım cuma günü yeter artık rodaj diyip bikaç deneme yaptım,
1) Frenler artık otobandaki 4-5 frenlemeden sonra asla şişmiyor
2) Yüksek süratlerde yavaşlama mükemmel derecede iyileşti
3) Fren pedalı maksimum gücü daha aşağıda verdiği için cidden dozajlama çok daha rahat oluyor
Dezavantaj olarak
1)Şehiriçi panik frende saqnki abs biraz daha erken devreye giriyor
Sonuçta zaten istediğim özellikle yüksek hızlardaki yavaşlama olduğu için bence çok mükemmel oldu. Yarış frenli bir arabayla denemeyi gerçekten çok isterim, sonuçta üçte biri fiyata maloldu..