GÖKHAN ŞİMŞEK
Kayıtlı Üye
ezik bence....youtubede daha manyakları var yapıyosa daha çılgınca olmalıydı mesela sonunda biryerlere girmeliydi enazından ölmüyorsa bile)
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ezik bence....youtubede daha manyakları var yapıyosa daha çılgınca olmalıydı mesela sonunda biryerlere girmeliydi enazından ölmüyorsa bile)
Ben zamanında yaptığım için şimdi gereksiz hamleler diyorum, aracıma bindin birçok kez. Makas attığım zaman oldu fakat hiç böyle son anda kurtardığım durumlar oldu mu? Hep rahat alanda yaptım. Sağ boşken sırf zevk için kalkıp sola girdiğimi gördün mü. Evet makas başarılı, fakat makasında bi adabı var ya Sağ boşsa sağa sol boşsa sola, sıkışmamak için atarsın. Sağ şerit boşken soldan çıkıp tekrar sola gidiyor aracı da zorluyor kendini de zora sokuyor. 3 kere kıl payı kurtuldu? Ya kurtulmasa?
Gereksiz toplumsal mesajlara da karşı olduğumu biliyosun
gerçeği söylemek gerekirse adam iyi makas atmış arabada gidiyor be abicim 1.6 yı hissettirmiyor