Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
selçuk istedigi kadar arabayı tanısın tamamen sans karşı tarafı da tanıyor mu bu arkadaş acaba patlamasın
Özgüven işte oda bide dikkatli izlediysen adam her sıkıntılı yerde öndekini uyararak geçiyor ve ani karar değiştirmiyor bu öndekini aldığı karadan dönmeye zorlar ...
Ben çok iyi yapmış trafikte hep böyle gitsin demiyorum kaan yanlış olmasın.. Sadece direksiyonu iyi geometrisini çözmüş diyorum arabanın..
bi acemi sürücüye denk gelir bi ani fren veya refleks hadi gecmiş olsunn yanında bayan olsa zaten ondan önce fren gaz yapa yapa iptal olurrr ayakları uyusurr inemez arabadan puhahayarım saatselçuk istedigi kadar arabayı tanısın tamamen sans karşı tarafı da tanıyor mu bu arkadaş acaba patlamasın
belkide yanında bayan vardır. acele gidecek bir yer arıyordur puhahabi acemi sürücüye denk gelir bi ani fren veya refleks hadi gecmiş olsunn yanında bayan olsa zaten ondan önce fren gaz yapa yapa iptal olurrr ayakları uyusurr inemez arabadan puhahayarım saat
yok bak o bana denk gelsin nasıl nasıl refüje çıklır o makaslarla onu gösteririm de işte key:key:bi acemi sürücüye denk gelir bi ani fren veya refleks hadi gecmiş olsunn yanında bayan olsa zaten ondan önce fren gaz yapa yapa iptal olurrr ayakları uyusurr inemez arabadan puhahayarım saat