Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

e5 makas c180

selçuk istedigi kadar arabayı tanısın tamamen sans karşı tarafı da tanıyor mu bu arkadaş acaba patlamasın :eek:

Özgüven işte oda bide dikkatli izlediysen adam her sıkıntılı yerde öndekini uyararak geçiyor ve ani karar değiştirmiyor bu öndekini aldığı karadan dönmeye zorlar ...

Ben çok iyi yapmış trafikte hep böyle gitsin demiyorum kaan yanlış olmasın.. Sadece direksiyonu iyi geometrisini çözmüş diyorum arabanın..

Özgüven işte oda bide dikkatli izlediysen adam her sıkıntılı yerde öndekini uyararak geçiyor ve ani karar değiştirmiyor bu öndekini aldığı karadan dönmeye zorlar ...

Ben çok iyi yapmış trafikte hep böyle gitsin demiyorum kaan yanlış olmasın.. Sadece direksiyonu iyi geometrisini çözmüş diyorum arabanın..

Biliyorum ben seni yanlış anlaşılmadın:eek:key: genede çıkar bir heyecan yapan biri çok da güvenmemek lazım onu demeye çalıştım :D

selçuk istedigi kadar arabayı tanısın tamamen sans karşı tarafı da tanıyor mu bu arkadaş acaba patlamasın :eek:
bi acemi sürücüye denk gelir bi ani fren veya refleks hadi gecmiş olsunn yanında bayan olsa zaten ondan önce fren gaz yapa yapa iptal olurrr:D:D ayakları uyusurr inemez arabadan puhahayarım saat

bi acemi sürücüye denk gelir bi ani fren veya refleks hadi gecmiş olsunn yanında bayan olsa zaten ondan önce fren gaz yapa yapa iptal olurrr:D:D ayakları uyusurr inemez arabadan puhahayarım saat
belkide yanında bayan vardır. acele gidecek bir yer arıyordur puhaha

yok bak o bana denk gelsin nasıl nasıl refüje çıklır o makaslarla onu gösteririm de işte :eek:key::eek:key:

Bir gün kendisi makasa gelir,sonra görür ebesini.........

c180de bi ara kampanya mı oldu ne, bütün kanı hızlılar aldı. Bir leon dibine girip, düz yolda selektör yapınca mecbur yol verip, sonra da bir güzel yavaşlıyorlar, sonra kardeş kardeş gidiyoruz, en azından o güzel :)

adam on numara arac kullanıyor vallaha cok hosuma gttı aha carptı dedıgım an kurtarıyor vıdeoda bence muhtesem

Geri
Üst Alt