Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Dursun Usta ve BİZ Vol. 2 :D :D :D

tamam yemeklere bir şey demedik yiyenlerede bir şey demedik ama o göbek gösterenlerin kayseri adına banlanmasını istiyorum yönetim bize işkence var burda imdaaaattt:)

tüm katılımcılara canı gönülden AFİYET olsun :)

niyeti dunden beri bozdum ben :D
Sen kesin gelion zaten serhat agayla :D
Ben gidiyim diyicem ama olmaz ki ya :) bir insan bir insana bunu yapmamalı arkadaşım yapmamalı :):kizgin::eek:key:
Ya bırak bu işleri gelin kardesim hasta etmeyin beni :)
ibrahim kardeş sana bir şey demek istemiyorum ama

adamı hasta etmeeeeee yavvvvvvvv işkencemi yapıyon sen bize

içimden resmine karşı selam söyledim hakkını helal et sende :)
Helal olsun abi aksama vol.3 resimler var :)
tamam yemeklere bir şey demedik yiyenlerede bir şey demedik ama o göbek gösterenlerin kayseri adına banlanmasını istiyorum yönetim bize işkence var burda imdaaaattt:)

Ben banlanmak istemiyorum ben banlanirsam sonuclarina katlanirsiniz :D :D

Siz daha yakınsınız kardeşim atlayın gelin be :)

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh:ahkafam:kardeş ben rejim yapacaktım ama ya :):confused:

o göbekler bi daha erimez benden söylemesi puhaha

göbek konusunda rahat olun bizim yemekler göbek yapmıor yapsaydı dursun şimdi 150 kg olmuştu :D :Dpuhaha

Geri
Üst Alt