37fbli
Kayıtlı Üye
bigün dalıcam hepsine allah ne verdiyse ya onlar beni ya ben onları
dalmasına dalınırda büyük ihtimal onlar alır
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bigün dalıcam hepsine allah ne verdiyse ya onlar beni ya ben onları
kartal-kadıköy hattında dalarsan dayak yersin ama az olan bölgeler yapıyorlarsa kesin dalıcamdalmasına dalınırda büyük ihtimal onlar alır
arabada sağlam bi haydar bulundur ozmn çok işine yarayacak çünkü
kartal-kadıköy hattında dalarsan dayak yersin ama az olan bölgeler yapıyorlarsa kesin dalıcam
3 sene önce yakacıkta bitanesine dalmıştım sağlam bi haydar var:d özel yapım beyzbol sopası:d acil durumlarda işe yarıypor
haha ohh iyi olmuş olum sana sabah arabam çekildi diye benle dalga geçersen böyle sanada ceza yazarlar yanlız o değilde saatlerce arabayı aradım böyle saçma şey olamaz küçükyalıdan cevizliye çekmişler arabayı
haha ohh iyi olmuş olum sana sabah arabam çekildi diye benle dalga geçersen böyle sanada ceza yazarlar yanlız o değilde saatlerce arabayı aradım böyle saçma şey olamaz küçükyalıdan cevizliye çekmişler arabayı
kartal-kadıköy hattında dalarsan dayak yersin ama az olan bölgeler yapıyorlarsa kesin dalıcam
3 sene önce yakacıkta bitanesine dalmıştım sağlam bi haydar var özel yapım beyzbol sopası acil durumlarda işe yarıypor
saol alpinistanGeçmiş olsun ikinizede..
mehmet snada geçmiş olsun eğer dalga geçtiyse kesin bu yüzden durduk durmadık yere ceza yemiştir eminim