arthur
Kayıtlı Üye
nedemek kardeşim hemen anlamışısn biri senin ferro olsa kaan na verecektim ama para çıkışmadı [MENTION=23533]kaanoksuz[/MENTION]hediyen icin tsk pasamm
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
nedemek kardeşim hemen anlamışısn biri senin ferro olsa kaan na verecektim ama para çıkışmadı [MENTION=23533]kaanoksuz[/MENTION]hediyen icin tsk pasamm
nedemek kardeşim hemen anlamışısn biri senin ferro olsa kaan na verecektim ama para çıkışmadı [MENTION=23533]kaanoksuz[/MENTION]
olur kardeş, ne demek, kayın babası okadar zengin se oooo yaşadı lkaaanona kayinbabasi alir ben gibi garipleri sevindir senn simdi o hediyeyi ayip olmadin die geri cevirmezz
olur kardeş, ne demek, kayın babası okadar zengin se oooo yaşadı lkaaan
olur kardeş, ne demek, kayın babası okadar zengin se oooo yaşadı lkaaan
Benim bundan niye haberim yok puhahapuhaha
pasa ayari veriyorr relaxx ol
pasa ayari veriyorr relaxx ol
kuzuların kızını ayarlayacam ben ona kızın biraz boyu uzun aama olsun bizim erkekde kaslı yaniO zaman tamam
kuzuların kızını ayarlayacam ben ona kızın biraz boyu uzun aama olsun bizim erkekde kaslı yani