Yani asıl merak ettiğim benim araç teknik verilerde 9.3 saniyede 0-100km'ye çıkıyo. Acaba du değer sport modunda mı d modundamı yoksa tiptroniğe alınıp vitesin kendi kendine atarakmı, yoksa launch control'le ulaşılmış değermidir? D'le sportun farkını farkedebiliyorum çünkü sport'a taktığımda direk devir yükseliyo ve araç dizel olduğu için 6000 devir var ama redline'a hiçbişekilde gelmio, emin değilim ama 3500-4000 devir arasında kesin vites değişimi yapıyo. Benim fikrim bu veriye sport modunda esp kapalı bi şekilde ulaşmışlardır. Launch control'le belki daha iyi bi sonuçta alınabilir ama testte böyle bişey motora zararlı olabileceği için ve pek etik bi kullanım tarzı olmadığı için uygulanmamıştır diye düşünüyorum.. Bu önden çekiş olayına deli oluyorum zaten, gazın sonuna bastığım zaman illa azda olsa bi patinaj söz konusu oluyo. Sanki o gazın dibinde turboyu sokma işlemini 10-20km hızdan sonra devreye sokmak daha mantıklı. Çünkü öyle yaptığım zaman koltuğa yapıştığımı ve patinaj çekmediğini hissediyorum ama köklediğim zaman gazı patinaj farz gibi bişey tabii bilemiyorum tam olarak..
Bu arada fikirler için saolun.
Bu arada fikirler için saolun.