Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

DSG lıkırt sesi :)

Bosuna servis kapisi asindirma derim mekatronik in vites degistirmesi icin komut verdigi kulakcik butun dsg lerde var gayet normal bisey kafani takicak bisey yok yani ben kavrama degistim sorun cozulmuyor yani sorun degil sadece o kulakcik gevsek bi parca ve o yuzden ses yapiyor hicbir sorun teskil etmiyor

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hatta YouTube da videosu bile var sıkıntı Yok yani

Bu sesi kesmeleri lazım ya çok rahatsız edici bir ses ayıptır yani bu bazı arabalarda daha az geliyor bu ses polo da denedim 1
2 tsi leon da denedim
1.4 125 lik golf de denedim benim arabaya göre daha azdı benim arba her tümsek de yapıyor neredeyse vites düşürür iken mesela tık tık sesi duyuyorum :) doğru diyorsun müzik çözer yada camları kapaticaz önümüz kış cam acmayiz fazla neyse her güzelin bir kuru olur diyecez ben son şans altur da deneyeceğim eyvallah video için

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

İşin şakası bi yana dediğiniz doğru rahatsız edici bi ses malesef.. Eğer sizde benim gibi araca fazla titiz davranan biriyseniz o ses saplantı oluyor. Baktırmakta fayda var tabi ama ben artık duymuyorum. Ankara da yaşıyorum ve yollarda çok fazla kesme kısımlar olduğu için ses sürekli geliyor...

Arızalı olmayan ama arızalıymış gibi tuhaf sesler çıkaran parçalar... Kullanıcılara rahatsızlık verip servisin yolunu bulduruyor. Kötü dizayn.

Ben istanbul esenyurt doğuş oto ya sordum normal dediler birşey olmaz dediler birde Altura sorucam size bilgi veririm sizde geri dönüş yaparsanız sevinirim

Hocam bugün servise telefon ettim 1 ay sonraya gün veriyorlar bende bosch car servislerden birtanesine gittim usta sağolsun kontrol etti test sürüşü vs hiç bir sorun olmadığını söyledi. Çift kavramalı şanzumanlarda bu sesin normal olduğunu söyledi. Ama başka özel aervislerede soracağım. Bir arkdaşın paylaştığı videodada zaten o sesin boşluktan geldiğini söylüyor usta. Genede içimiz rahat olsun ;)

Geri
Üst Alt