Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
benim düşüncem renault da dahil bütün fıransızlardan uzak duracaksın hiç ilgimi çekmiyor bu markaların arabaları :s
+1 bende öle demiştim ama renaultun rs i çok iimiş kızdılar bana canın hatrına rs hariç diyorum
görüşlerini bildirenlere teşekkürler bugün ds3'den de vazgeçip arabamı galeri ye bırakıp focus tdci aldım
geç oldu be abi aldım geçici olarak bi focusfurkan düşünürsen ds3 ün 1.6 160 ps turbo sunu alalım sana 38.500 e
tit x değil collection paket ama geçici olarak aldım araştırıcam bi süre daha duruma göre tit x bulursam uygun fiyata alabilirimguzel bır karar almıssın tit x se hele en guzel karar !! ford cular cogalıyor
Hayırlı olsun güle güle kullan ..kazasız belasız nazarsız inşeAllah
bende yeni sattım '09 hb. tdci tit x paket ,yaz boyunca 20 bin km. yol yaptım özellikle performansına hayran kaldım güle kullan , aklına takılan olursa sorabilirsin.görüşlerini bildirenlere teşekkürler bugün ds3'den de vazgeçip arabamı galeri ye bırakıp focus tdci aldım