Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Drift Gokart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
01 - Umut Kukul
02- Çağlar Bayur
03-Tolgahan Usta
04-H_G + 1
05-Toyyerbugra
06-GeniuS (Dursun)
07-Ghostrider (Emre)
08-Elanor (Ayça)
09-Lejyoner (Gökhan) :)
10-Poro (Kaan)
11-bbj_bt (Burak)+4 (dayım ve cocukları)
12-Janset (Göktuğ)
13-HRN (Harun)
14-metcii
15-Leonism
16-rudiboyacıyan+1
17-mrtcntkn
18-Escghost :) (Hakan kendini eklemeyi unutmuş puhaha)
19-mrtsnr

01 - Umut Kukul
02- Çağlar Bayur
03-Tolgahan Usta
04-H_G + 1
05-Toyyerbugra
06-GeniuS (Dursun)
07-Ghostrider (Emre)
08-Elanor (Ayça)
09-Lejyoner (Gökhan) :)
10-Poro (Kaan)
11-bbj_bt (Burak)+4 (dayım ve cocukları)
12-Janset (Göktuğ)
13-HRN (Harun)
14-metcii
15-Leonism
16-rudiboyacıyan+1
17-mrtcntkn

şu hakanın bi gönlünü alalım bakalım..selamı sabahı kesti:confused:

Hasan abi bu yakadan kaçta geçiceksinz karşıya ?

hehehehehe abi ben kendimi eklememe gerek yok yapan benim zaten gelicez tabiki okadarda değil yani muratcığım selamı sabahı kesmedim kardeşim ya olurmu öle şey kendime zaman ayıramıyorum pekte giremiyorum artık face scw ye falan ondan yani bu arada fiyat daha belli değil kişi sayısına göre olucak ama yarın akşama kadar kesin bir sayı belli olucak şuan hala yükseliyoruz yaşasın scw :D ona göre konuşucam fiyatlarda bi sıkıntı çıkıcağını zannetmiyorum saygılar

eee scw hadi bide hasan abicim saat 5 30 bakırköy incirli durağında toplanabiliriz ordan hep beraber geçebiliriz oraya ben orda bekleyebilirim sizi cumartesi günü 5 buçukta ömür plazanın önünde bekleyebilirim sizin gelişinize göre ordan beraber geçeriz

• Beğen
Reaksiyonlar: H_G
ben erkenden gecerim direk orda olcam arkadslar... Önceden gidiyimde ısınıyım hihihihi :D:D

Bana araba 5.30'dan sonra ulaşıcak..Siz 6'da buluşucak mısınız yoksa 6'da direk başlıcak mısınız ?

18:00 ı goren gazabascak :D

18 de mekanda oluncak kardeşim sende ona gore sakin sakin gel acele etme

18 de mekanda toplanılıcak ayarlamalar düzenlemeler sonra yapılcak umutcum sen merak etme yavaş yavaş kimseye çaktırmadan gelirsin sakin sakin acele etmene gerek yok yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt