Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Dersler bitmez şimdi sana..Sen çocuklara serbest zaman ver bir koşu kontrol et puhahapuhahapuhaha
yav girme adamın kanına çocukları kovalayacak şimdi
Dersler bitmez şimdi sana..Sen çocuklara serbest zaman ver bir koşu kontrol et puhahapuhahapuhaha
Selçuk abi sende de var ya..
sabret 15 dk kaldı zile çıkar hemen bakarsın tabi araba okuldaysaZaten Sınıfta zor tutuyorum yawru kartalları okulda sınıflar arası turnuva var onların kafa dışarda turnuvada benimkide FR da Dot Matrixte..
sabret 15 dk kaldı zile çıkar hemen bakarsın tabi araba okuldaysa
Zaten Sınıfta zor tutuyorum yawru kartalları okulda sınıflar arası turnuva var onların kafa dışarda turnuvada benimkide FR da Dot Matrixte..
Ben ne girecem gardaş...Kanına gireceği kadar girmiş ruhuna işlemiş gardaşımın..Huyunu bildiğimden duramaz o...Sor bak kesin tenefüs arasında gidip bakmıştır...puhahapuhahayav girme adamın kanına çocukları kovalayacak şimdi
Okulda Okulda Dışarda pusmuş yatıyor.. key:
hakkatten dur bi soram bakim selçuk naptın baktın mı varmı senin arabadada yoksa okul çıkışını mı bekliyonBen ne girecem gardaş...Kanına gireceği kadar girmiş ruhuna işlemiş gardaşımın..Huyunu bildiğimden duramaz o...Sor bak kesin tenefüs arasında gidip bakmıştır...puhahapuhaha