Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

DOĞUŞ OTO HEDİYE ÇEKİ VE SERVİS ÖZRÜ TELAFİSİ

tesekkur ederim . bu sikayet sitesi sigorta tahkim kurumuyla
ve tuketici hakem heyetiyle anlasmali calisiyormus . gercekten ciddi sonuclar aliyoruz :)
Doğuşun kendi sitesine şikayet etmediniz mi farklı bir site ise paylaşın ki başına böyle durum gelen aynı yolu kullansın

Doğuşun kendi sitesine şikayet etmediniz mi farklı bir site ise paylaşın ki başına böyle durum gelen aynı yolu kullansın
oncelik sirasi soyle oldu basta yazmistim ama tekrarlayayim once dogus otoya sikayet kaydi actirdim . sonra kaskoya sikayet kaydi actim. daha sonra Türkiye'nin Şikayet Hattı | Şikayetvar dan sikayette bulundum sikayetvar.com a sikayet dusunce direkt on bes dakika sonra aradilar . ve sorun cozuldu cozuldukten sonra teyit icin aradilar . teyit ederken servsin eksikliklerini sordular. puan vermemi istediler 10 uzerinden 3 verdim . ve sonrasinda bu hediyeler geldi

Geri
Üst Alt