uquR
Kayıtlı Üye
maskara deil kardeşim ben sana alternatif şirinlikler sölüorumm aaa çokk kırıldım...puhaha
kıyamaaaaaaaaaaamm puhahapuhaha Bakacaz artık bi cagresine
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
maskara deil kardeşim ben sana alternatif şirinlikler sölüorumm aaa çokk kırıldım...puhaha
unutmaki kankacım bonyfood ta çikilatalar şekerler var kızlar ne sever tatlı şeyleri çikilatayı hem çikilata yedikçe mutlu olcak önemli olan mutlu olması deilmi puhahaBonyfood, meyve buketi vs. yardımcı hediyeniz olsun sadece. Sürekli göreceği, baktıkça hatırlayacağı, kalıcı bir hediye gönderin.
gitmen imkansiz bile olsa ben eminim ki o kiz orada acaba bir ihtimal surpriz yapar mi diye dusunuyor. 1 saatligine bile olsa, tum ay parasizliktan surunecek bile olsan en guzeli gitmek. bir opup geri bile donsen o kizin beyaz atli prensi oluverirsin.
kesinlikle katılıyorum yanına gitmek ap ayrı bi duygu kardeşim bak duygu dedim aklıma geldi benimki yine napıcam şimdi 3 gundur ıcıorum bu gun yıne içtiricen bana ) 35 40 km ötemde ama gidemiyorum yanına(((
seninki daha vahimmiş abi yakesinlikle katılıyorum yanına gitmek ap ayrı bi duygu kardeşim bak duygu dedim aklıma geldi benimki yine napıcam şimdi 3 gundur ıcıorum bu gun yıne içtiricen bana ) 35 40 km ötemde ama gidemiyorum yanına(((