cckoc
Kayıtlı Üye
Meguiars ı bayılerinden temin ediceksiniz yanlız ben toptancı bıyer buldum elınde oldukca alıyorum ve hesaplı fıyata . nxt yoktu elınde bende beklıyorum zaten gelınce haber ederım burda sıze .. kullanılıyor dogru sıralama ıle oluyor .. 6 ayda bır mantıklı zaten bole detay arada bır wax atarak 2 kat yeterlı olur oda ayda 1 kalıtelı wax kullanmıyorsanız eger kalıtelı ıse 3 ayda bır yeterlı olabılır tek kat ...
Kil turkıyede bulunmuyor bulunuyorda satısı yok okadar cok ...karakoyde autoglym fırmasının satısını yapan bı fırma var getırtcez dedı ama ne zamana gelır bılmem meguiarsın smooth surface die bi kiti var 110tl ben bunu en ucuz 85 tlye buldum ıcınde quick detailer ve wax var mıkrofıberde dahıl esasında mantıklı 50 gr kıl var ... bu kıl aracı cılalasınızda pasta yapsanızda boyaya elınızı surdugunuzde elınıze takılan pıslıklerdır vernık tabakasında takılıp kalan bu kıl bunlarıalır boyyaya vernıge zararı yoktur 6 ayda bır yapılmalı
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Sizin yaptığınız kadar detaylı olmasa da ürünlerin bir kısmını tedrarik edip yapmaya çalışıcam. Özellikle Bauhaus tan filan bir cila makinesi almak istiyorum küçük çaplı maksat daha güzel cila atayım dalga dalga olur mu acaba gibi kafamı kurcalayan bir takım sorular da var. Bir de bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Jant temizleme spreyi düşünüyorum bakıyorum ama hangi markayı kullansam bilemedim. Shellden lastik parlatıcı aldım 22 liraya o bayağı işimi görüyor. Beyaz köpük bişey. Siz ne tavsiye edersiniz?